cele-4-zodii-carora-dumnezeu-le-pune-mana-n-cap-pana-la-finalul-lui-noiembrie.-le-asteapta-bunastare-si-bucurie

4 zodii au parte de bunăstare și bucurie. Dumnezeu le pune mâna-n cap până la finalul lunii noiembrie. Cine sunt nativii favorizați de astre?

4 zodii au parte de bunăstare și bucurie până la finalul lunii noiembrie. Acești nativi pot considera că Dumnezeu le pune mâna-n cap. O duc mai bine ca oricând, iar lucrurile se aranjează în viața lor.

Cele 4 zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap până la finalul lui noiembrie

Berbec

După luni întregi pline de provocări, în sfârșit iese soarele și pe strada ta. Ești una dintre cele 4 zodii care o duc mai bine ca oricând până la finalul lunii noiembrie din multe puncte de vedere.

Ai șansa în primul rând să primești banii de care aveai nevoie pentru a demara un proiect important. Mai mult de atât, reușești să găsești rezolvarea la o serie de probleme care te-au tot măcinat.

Săgetător

Dacă nu credeai în karma, iată că în cazul tău funcționează. Toate lucrurile bune pe care le-ai făcut până acum vor fi în sfârșit răsplătite, într-o manieră la care poate nu te-ai fi așteptat. Să nu te surprindă, deci, anumite situații interesante. Citește continuarea aici.

Zodia care NU trebuie să călătorească! Mariana Cojocaru îi avertizează pe nativi: Atenție mare la orice deplasare!

Mariana Cojocaru a făcut previziuni complete pentru începutul weekend-ului. Se pare că o zodie s-ar putea confrunta cu probleme serioase, ba chiar ar putea trece printr-un accident. Astrologul îi avertizează pe nativi şi de asemenea îi sfătuieşte să aibă mare grijă la călătorii.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că, Peștii sunt cei care trebuie să fie vigilenţi în următoarele zile. Veştile pentru ei nu sunt bune pe plan profesional. Dacă vor reușite și parteneriate importante, atunci trebuie să aibă mare grijă la exprimare. Pot primi sancţiuni aspre în funcție de atitudinea pe care o au.

„Saturn în mers direct în constelația voastră îi susține pe cei diplomați, vor avea succes. Atenție ce și cum vorbiți, ce parteneriate stabiliți pentru că e importantă diplomația. Rebelii zodiei pot fi sancționați în perioada următoare, atenție cum o manifestați, cum discutați, cum puneți punctul pe i”, spune Mariana Cojocaru. Citește continuarea aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (86 votes)