cezar-ouatu-a-dat-de-pamant-cu-ana-baniciu-in-emisiunea-lui-catalin-maruta:-de-cantat,-arata-bine

Cezar Ouatu a fost invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Artistul şi-a spus părerea despre câţiva artişti cunoscuţi din showbiz, dar la fel de sincer a răspuns şi întrebărilor incomode despre viaţa sa intimă. Toate detaliile în rândurile de mai jos.

Vineri, Cezar Ouatu a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la ProTV, acolo unde a acceptat să participe la rubrica sosurilor iuţi. A fost nevoit să răspundă câtorva întrebări incomode, iar în cazul în care refuza mânca picant. Artistul a jucat corect, nu a încercat să trişeze, însă declaraţiile sale au luat prin surprindere pe toată lumea.

Ce a spus artistul despre Andreea Esca

Una dintre întrebările pe care le-a primit a fost: „Cu cine vrei să petreci o noapte romantică, dacă nu ar afla nimeni?”. Răspunsul cântăreţului i-a lăsat mască pe toţi cei prezenţi. A rostit numele prezentatoarei de ştiri Andreea Esca.

„Aș vrea să petrec o noapte romantică, dacă nu ar afla nimeni, cu Andreea Esca! Iartă-mă! Nu e nimic rău, e o doamna respectabilă!”, a comentat Cezar Ouatu.

În continuare, Cezar Ouatu a fost nevoit să spună 3 defecte ale Angelei Gheorghiu, care i-a fost iubită: „Trei defecte ale Angelei Gheorghiu? Perfecționism, inclusiv în percepția celorlalți, ce defect e dacă te culci foarte târziu, da, știu asta, a fost o relație asumată, și profesională, și… se știe… am fost împreună un an. Tot respectul”.

La întrebarea „care sunt cei mai nesuferiți din showbiz”, artistul a răspuns fără să stea pe gânduri: „Anda Adam, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu. Anda m-a scos dintr-un joc, Mihai participă de mult timp la Eurovision, iar Ana… e o vorbă la noi… De cântat, arată bine”.

Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca

Cătălin Măruță a pregătit multe „surprize” neașteptate pentru celebritățile din România, iar printre acestea se numără și colega lui, Andreea Esca.

Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatorul a pus la punct un plan și a trecut la acțiune. Farsa lui Cătălin Măruță a venit în perioada în care șefii de la PRO TV au ales să schimbe decorul și să mute echipa de la Buftea. Totul se petrecea în urmă cu 9 ani, cu puțin timp înainte ca știrista să înceapă jurnalul.

Măruță i-a avut invitați în emisiunea care la vremea respectivă se numea Happy Hour,  pe domnul și doamna Dracula. Femeia vampir a primit o misiune pe care a acceptat-o și a îndeplinit-o imediat. Mai exact, femeia a mers în platoul știrilor și i-a livrat o pizza Andreei Esca din partea lui Măruță. Prezentatoarea de știri a avut parte de un șoc în momentul în care a văzut „cadoul”, iar inițial i-a cam dispărut zâmbetul de pe buze.

După ce și-a revenit, Andreea Esca a purtat o discuție cu invitata lui Măruță.

Cătălin Măruță: Ești vecina mea, îmi ești foarte dragă, te iubesc foarte mult și uite ce cadou am pentru tine înainte de știri. Muncești mult și m-am gândit că ți-ar prinde bine o pizza înainte sau după jurnal.

Andreea Esca: Nu mai vreau surprize, pentru că de când ești aici numai de d-astea am parte. E o pizza diavola venită direct de unde trebuie? Îți mulțumesc foarte mult, cred că te vei întoarce la Buftea, nu știu de ce.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (113 votes)