cine-sunt-concurentii-cu-cel-mai-mare-onorariu-de-la-america-express.-antena-1-ii-plateste-regeste-doar-pe-ei

Cine sunt concurenții cu cel mai mare onorariu de la America Express. Nouă perechi de concurenți au plecat pe Drumul Soarelui, în aventura vieții lor, tocmai la capătul celălalt al lumii. America Express s-a filmat în țări precum Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu extrem de dificil, plin de capcane, dar și de istorie.

Romică și fiul său, Iulia Albu și iubitul, Giulia Anghelescu și soțul, Alexia Eram și fratele ei, George Tănase și Ionuț Rusu Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, și jurnalista Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș și mama ei, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celei mai urmărite emisiuni de televiziune din România.

Cine sunt concurenții cu cel mai mare onorariu de la America Express

Lider absolut de audiență pe toată durata difuzării, reality show-ul America Express vine cu provocări pe măsură. Timp de zece săptămâni, cele nouă perechi se vor lupta pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 euro, fiind nevoiți să facă autostopul, să își găsească locuri de cazare în fiecare noapte în rândul localnicilor și să treacă prin probe dure, care le va testa la maximum răbdarea. Pe lângă capitalul uriaș de imagine câștigat în urma simplei participării la emisiune, concurenții își și rotunjesc conturile cu sume consistente de bani.

Iată cine ne sunt concurenții care vor încasa cel mai mare onorariu anul acesta. Este vorba despre Alexia Eram și fratele ei, Aris, care vor câștiga nu mai puțin de….2500 euro/ediție. Nu, nu împreună, ci fiecare câte 2500 euro. O ediție de America Express, adică un episod, se filmează în trei zile. Astfel, și dacă vor fi eliminați după prima etapă, ei vor pleca acasă cu câte 10.000 euro. Onorariul este unul justificat, iar alegerea producătorilor emisiunii este spectaculoasă, dacă ținem cont de faptul că cei doi copii ai emblemei PRO-TV-ului, Andreea Esca, vor participa la cel mai urmărit show al postului concurent de televiziune, Antena 1, scrie CANCAN.RO.

Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu sunt concurenții care au mai fost plătiți cu un onorariu atât de mare.

Ce nu s-a văzut la America Express. Vedetele au trecut prin situaţii teribile

America Express sezonul 6 a început în forţă. Concurenţii au trecut deja prin emoţiile primelor probe, iar Alexia Eram şi frate său Aris, au reuşit să câştige prima amuletă. Prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, a fost recent invitată în emisiunea lui Dan Capatos. Acolo unde a dezvăluit lucruri mai puţin ştiute din spatele camerelor. Iată prin ce situaţii au trecut vedetele.

Irina Fodor a recunoscut că nu a fost deloc uşor la filmări, mai ales că în locurile în care s-au desfăşurat probele au fost pericole la fiecare pas. Mai mult, într-una dintre zile, reporterii și operatorii au fost amenințați cu arma și jefuiți.

Irina Fodor, detalii neştiute de la America Express

„S-a întâmplat treaba asta undeva la trecerea dinspre Columbia spre Ecuador. Este vorba despre drumul de care vă vorbeam mai devreme. Am reușit totuși să îl trecem și am ajuns într-un oraș se pare destul de rău famat, la graniță cu Ecuadorul, unde s-a întâmplat acest eveniment care ne-a pus pe jar pe toți. Cumva, știam că e posibil să se întâmple, dar nu ne-am gândit că poate să ni se întâmple chiar nouă. Seara s-a întâmplat.

Au fost amenințați cu arma pentru un telefon și câțiva bani pe care îi avea reporterul în portofel”, a spus Irina Fodor, la Xtra Night Show. Citește articolul aici.

Sursa foto: Antena 1

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (108 votes)