claudia-patrascanu,-dezvaluiri-dureroase-despre-pierderea-tatalui-sau:-nu-cred-ca-se-ajungea-nici-la-a-fi-eu-ranita,-nici-la-divort,-nu-cred-ca-s-ar-fi-intamplat-multe

Claudia Pătrășcanu a vorbit recent despre cel mai dureros moment din viaţa ei. Artista şi-a pierdut tatăl când avea 15 ani, iar această pierdere uriașă i-a afectat întreaga viață. Aceasta a mărturisit că nu ar fi trecut prin atât de multe încercări grele dacă părintele său ar fi fost alături de ea.

Claudia Pătrășcanu îşi aminteşte cu drag de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de tatăl ei, deşi sunt puţine la număr. Vedeta le-a povestit fanilor că părintele său a încurajat-o spre lumea muzicii, iar atunci când aveau timp cântau împreună spre bucuria familiei.

Tatăl artistei a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Cântăreaţa a vorbit despre pierderea tatălui său în podcastul lui Cătălin Măruță. Şatena a ţinut să sublinieze faptul că nu ar fi suferit atât de mult în urma deciziilor pe care le-a luat dacă bărbatul trăia pentru că ar fi protejat-o şi îndrumat-o pe calea cea bună.

„De tata (nr. a fost mai apropiată Claudia Pătrășcanu). L-am iubit mult. Eu îl iubesc și acum pe tata, chiar dacă nu mai e în viață. Tata a decedat când eu aveam 15 ani și când eu aveam foarte mare nevoie de el. Tata a avut o boală urâtă și gravă, s-au cheltuit o grămadă de bani cu el atunci. Mi-a lipsit și în continuare îmi lipsește.

A fost leucemie, a stat mult în spitale, a vând mama toate afacerile, tot ce aveau atunci. Dacă tatăl meu trăia nu mi s-ar fi întâmplat atât de multe lucruri sau să duc atâtea singură. Așa a fost să fie. Da, m-ar fi aparat, nu cred că se ajungea nici la a fi eu rănită, nici la divorț, nu cred că s-ar fi întâmplat multe. N-ar fi permis ca cineva să îmi facă rău”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în urmă cu puțin timp, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță’.

Surs foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (128 votes)