claudia-patrascanu,-un-nou-atac-la-adresa-lui-gabi-badalau.-artista-l-a-comparat-pe-fostul-sot-cu-irinel-columbeanu

Claudia Pătrășcanu nu a ascuns de ochii publicului problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista nu a avut o căsnicie fericită alături de tatăl copiilor săi. Recent, a mai făcut o serie de dezvăluiri despre perioada respectivă. Şatena este de părere că banii nu sunt totul în viaţă, ba chiar uneori ar putea distruge destine.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți patru ani, iar în anul 2019, artista a decis să pună punct relaţiei din cauza faptului că tatăl copiilor ei i-ar fi fost infidel.

Claudia Pătrăşcanu: „Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a avut din nou o reacţie dură în momentul în care a fost întrebată de Gabi Bădălău. Artista l-a comparat pe fostul soţ cu Irinel Columbeanu, mărturisind că fostul ei soț nu a muncit niciodată și părinții lui sunt cei care îi dau bani.

„Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el ( nr. Columbeanu) Banii strică vieți și banii m-au nenorocit.Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Patrascanu in podcastul Acasă la Măruță.

Artista a fost dată afară din casă de fostul soţ

În 2015, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns în faţa altarului, iar artista îşi imagina că va trăi toată viaţa fericită alături de afacerist şi cei doi copii. Lucrurile nu au stat aşa, iar şatena a recunoscut că nu a putut niciodată să treacă peste faptul că fostul soţ a dat-o afară din casă alături de băieţii lor.

„Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc, că nu mai pot.Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, a povestit Claudia.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (113 votes)