cristi-borcea,-despre-anii-pe-care-i-a-petrecut-in-spatele-gratiilor:-aveam-detinuti-care-ma-pensau

Cristi Borcea a vorbit în cadrul unui interviu recent despre anii pe care i-a petrecut în spatele gratiilor. Fostul acţionar de la Dinamo mărturiseşte că a învâţat foarte multe lucruri în închisoare şi că a fost pus în faţa unor situaţii pe care nu credea că le va trăi. 

Pe lângă multe alte detalii deja ştiute despre Cristi Borcea, acesta este cunoscut pentru faptul că este un bărbat extrem de îngrijit. Fostul patron al clubului Dinamo nu a renunţat la rutina sa zilnică nici măcar atunci când era închis. Soţul Valentinei Pelinel îşi comanda diferite creme, ba chiar apela la ajutorul colegilor de celulă care îl pensau şi tundeau regulat.

Fostul acţionar de la Dinamo îşi făcea rutina zilnică în spatele gratiilor

Foarte multe persoane s-au întrebat cum a reușit Cristi Borcea să obţină produse de îngrijire în perioada în care era închis.

Afaceristul și-a deschis sufletul și a vorbit despre zilele petrecute în spatele gratiilor, dar și despre modalitățile prin care reușea să aibă un aspect îngrijit, în ciuda circumstanțelor.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie.

Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac.  Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile” ,  a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul podcast-ului moderat de Viorel Grigoriu.

Cristi Borcea: M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii”

În cadrul aceluiași podcast, Cristi Borcea a dezvăluit că a fost coleg de celulă cu Victor Pițurcă și Giovanni Becali. Afaceristul a povestit cum cei trei își împărțeau sarcinile, atunci când venea vorba de mâncare sau spălatul rufelor.

„Am dormit cu Victor în aceeași cameră 4 ani cred. Giovanni s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am sta vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul. M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an” , a mai spus Cristi Borcea.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.4/5 - (70 votes)