cristian-tantareanu-s-a-vindecat-de-cancer,-dar-a-primit-restrictii-din-partea-medicilor.-ce-nu-are-voie-sa-faca-sub-nicio-forma

În urmă cu 15 ani, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer de colon. Afaceristul a câștigat lupta cu boala nemiloasă, dar acum are o serie de restricții din partea medicilor.

Cristian Țânțăreanu a trecut prin cumpăna vieții sale atunci când, în urmă cu 15 ani, a primit diagnosticul crunt din partea medicilor: cancer de colon. Omul de afaceri s-a operat la Paris, a făcut tratamentele necesare și a luat pastile cu pumnul. Toate aceste sacrificii l-ar fi costat sute de mii de euro, dar nu s-a uitat la bani, fiind vorba de sănătate. Iar, într-un final, a reușit să învingă boala.

Acum, la vârsta de 80 de ani, Cristian Țânțăreanu mărturisește că starea lui de sănătate este una bună. Totuși, bărbatul a primit mai multe restricții de la doctori după ce a câștigat lupta cu boala. Mai exact, Cristian Țânțăreanu nu trebuie să facă excese și trebuie să fie atent la alimentația sa, dar și la băuturile pe care le consumă. Cu greu, însă, se poate abține și mai calcă strâmb câteodată, la ocazii speciale.

Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult. Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt‘, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Viva.

Cristian Țânțăreanu, sufletul petrecerii de 1 Decembrie!

Cristian Țânțăreanu este poate cel mai extravagant om de afaceri de la noi. Înainte ca boala să-l răpună la pat, el era sufletul petrecerilor, organizate la vila sa din Corbeanca. Lucrurile, însă, au revenit la normal!

De 1 Decembrie, el a petrecut românește la Corbeanca, înconjurat de peste 2000 de oameni, cu proțap, mititei și fasole cu ciolan. Printre invitații de seamă s-au numărat prieteni și lăutari, cum ar fi Valentin Sanfira și soția lui, Codruța, Eugenia Nicolae sau Liza Panait, soțul și fiica ei.

Așa petrec eu de Ziua Națională, 1 Decembrie cu muzică bună, lăutari și mâncare bună. Avem fasole cu ciolan, carne de porc la proțap, jumări, slănină, șorici, pateu de casă, curcan, mititei, vin roșu fiert și țuică, plăcintă de dovleac și cu brânză. Ia uitați-vă ce este pe aici.

Vă dați seama că puteam să fiu și eu în altă parte, într-o altă țară, dar eu sunt mândru ca sunt român și iubesc România. Am vrut să petrec românește de Ziua României. Tocmai am revenit din Thailanda dintr-o vacanță. De sărbători voi petrece tot aici, în același stil, iar după sărbători voi merge într-o țară caldă”, a mai declarat Cristian Țânțăreanu.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (95 votes)