cristina-cioran-nu-si-a-putut-stapani-lacrimile-vedeta-a-trecut-prin-clipe-de-cosmar:-am-avut-noroc-a-venit-salvarea-imediat.-m-au-dus-la-spital

Cristina Cioran a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu doi ani. Bucuria a fost imensă pentru fosta prezentatoare TV, dar tot atunci, a trecut şi prin momente de coşmar. Fiica vedetei a venit pe lume înainte de termenul stabilit, iar din cauza naşterei premature ambele au avut de suferit. Cu toatea acestea, blondina se consideră norocoasă pentru cum au decurs lucrurile, deoarece, spune ea, finalul putea fi cu totul altul. 

Cu ocazia Zilei Conștientizării Prematurității, Cristina Cioran a ținut să vorbească despre experienţa prin care a trecut la vremea respectivă. Şi-a spus din povestea pentru a trage un semnal de alarmă. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că la ora actuală în România, nu există incubatoare pentru bebelușii născuți prematuri în toate spitalele din România.

index
Cristina Cioran și fiica ei, Ema

Cristina Cioran:Am avut noroc! A venit salvarea imediat!”

„1 noiembrie este ziua conștientizării prematurității! Așa mica si plina de fire era Ema! Am avut noroc şi noi, părinţii, şi ea, fetiţa noastră scumpă! Alţi copii nu au noroc! Alţi părinţi nu au noroc! Iată că azi, la 2 ani şi 3 luni, Ema noastră este sănătoasă şi fericită, aşa cum ar trebui să fie toţi copiii! Noi, adulţii, noi, cei care suntem conştienţi de situaţiile limită care pot exista, putem face o schimbare! Ema s-a născut la Spitalul Universitar din Bucureşti într-o seară de duminică, de urgenţă! Am avut noroc! A venit salvarea imediat! M-au dus la spital imediat! Noroc că nu m-au dus la spitalul cel mai apropiat, spital la care dorea doamna de la dispecerat, spital care nu avea incubator! Fetiţa mea, minunea mea nu ar fi trăit dacă ajungeam în spitalul fără incubator! Da, încă există spitale de urgenţă fără incubatoare! În toată ţara! În 2023… da, încă există echipe de medici şi personal medical: asistente, moaşe, asistenţi pe salvare… personal auxiliar… trimişi îngeri pe pământ ca să aducă pe lume aceşti mici îngeraşi!

Pentru mine ei sunt minuni la fel de mari ca minunea mea mică! Şi pentru asta le Mulţumesc şi voi fi mereu recunoscătoare că au existat atunci în viaţa noastră!”, a scris Cristina Cioran, pe pagina personală de Instagram.

Micuţa Ema merge la grădiniţă

Timpul a trecut foarte repede pentru cele două, iar recent au trăit un moment extrem de important: prima zi de grădiniță. Atât mama cât și fiica au avut emoții, mai ales că Ema rămânea pentru prima dată singură înconjurată de persoane pe care nu le cunoștea.

Fosta vedetă de la Antena 1 a povestit că a avut grijă ca ținuta fiicei sale să fie impecabilă, i-a ales o rochiță pe care aceasta o îndrăgea mult. Cu toate acestea, când a venit momentul ca mama ei să plece, Ema nu a mai ținut cont de nimic. A început să plângă, nu a fost deloc fericită că o să rămână doar cu educatoarele, însă Cristina Cioran nu a avut încotro. A lăsat-o pe mâna acestora și a plecat.

„Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora 08.00. Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru click.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (112 votes)