cristina-cioran-s-a-luptat-cu-dependenta-de-la-o-varsta-frageda!-fosta-prezentatoare-a-recunoscut-abia-acum

Cristina Cioran a vorbit în cadrul unui interviu recent despre adolescenţă. Printre altele, vedeta a abordat un subiect despre care mulţi se feresc să vorbească: dependenţa de fumat. Actriţa le-a dezvăluit celor care o urmăresc cum a reuşit să scape de acest viciu.

Cristina Cioran este una dintre cele mai îndrăgite prezenţe de pe micile ecrane, dar şi un exemplu pentru multe doamne şi domnişoare. Viaţa ei nu a fost întotdeauna uşoară, însă de fiecare dată a găsit puterea să o ia de la capăt. În prezent este mămică cu normă întreagă, iar pe lângă acest lucru a început un proiect în mediul online.

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre dependenţa de fumat

Actriţa nu s-a ferit să spună că a fumat încă de la o vârstă fragedă, iar acest lucru nu i-a făcut deloc bine. Acum recunoaşte că a exagerat, însă din fericire a reuşit să renunţe la acest viciu.

„Sunt dependentă de nicotină, de tutun, de la vârsta de 14 ani. Am fumat și câte trei pachete de țigări pe zi, să nu uităm că un pachet conține 20 de țigarete, fiecare țigaretă conține niște grame de nicotină plus niște grunt, niște nenorociri de-astea, niște toxine fabuloase care se lipesc pe vasele de sânge, pe plămâni, niște nenorociri, și eu fumam de rupeam.  Aveam o voce de tutungioaică, o voce de tabacistă.

Mă durea gâtul, mă ustura în gât. Simțeam că îmi dă cu un cuțit în gât, dar eu continuam și continuam să fumez, parcă făceam împotriva mea”a declarat Cristina Cioran, în cadrul interviului recent acordat pentru „Europa Liberă România”.

Cum s-a lăsat actriţa de fumat

Se pare că a reuşit să îşi schimbe total mentalitatea după o vacanţă petrecută în Anglia în 2014.

În continuare, Cristina Cioran a dezvăluit că cea mai grea perioadă a fost imediat după ce a renunţat la tigări pentru că avea tendinţa să mănânce mult mai mult, iar din acest motiv a luat câteva kilograme în plus.

„Simți cât de mare a fost dependența de fumat atunci când te lași. Nu prea înțelegi ce este cu tine atunci când te lași, mănânci foarte mult, atunci m-am și îngrășat foarte mult. Nu știi ce să faci cu mâinile tale. Așa cum actorul are o problemă când nu știe ce să facă cu mâinile și trebuie să își găsească ceva de făcut, așa este și dependentul de tutun. Când ai terminat cu țigările (te-ai lăsat de ele – n.r) te întrebi ce faci cu mâinile. Cu o mână bei apă, suc, vin iar cu cealaltă ce faci? Mănânci!”,  a mai spus actrița.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (127 votes)