cristina-demetrescu,-previziuni-pentru-2024:-este-o-perioada-de-sacrificiu,-de-suferinta

Cristina Demetrescu a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024. Astrologul nu vine cu veşti tocmai bune pentru români în anul următor. Cu toate acestea, ţara noastră nu va fi implicată în conflicte majore precum războiul izbucnit în Ucraina sau conflictul din Israel.

Cristina Demetrescu a fost prezentă recent în emisiunea „În oglindă”, acolo unde a vorbit despre ce i-ar putea aştepta pe români în anul următor. Astrologul spune că nu vor exista conflicte majore, însă vor urma alte întâmplări îngrozitoare, precum a fost subiectul cu „azilele groazei”.

„Lucrurile nu sunt atât de agitate, este vorba despre această planetă Saturn în Pești. Ne mirăm în fiecare zi și aflăm faptul că în România 2023 se întâmplă lucruri atroce, despre care noi nu știam nimic, cum ar fi azilele de bătrâni sau tot felul de lucruri de genul acesta. Cortine o să mai cadă, până în februarie 2026 cât va sta Saturn în Pești, adică este era marilor descoperiri și de personalități, de caractere, tot felul de lucruri care au fost ascunse, se vor tot descoperi”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Cristina Demetrescu: „Este o perioadă de sacrificiu, de suferință”

Mai mult, celebrul astrolog îi avertizează pe unii nativi care ar putea trece printr-o perioadă de sacrificiu. Se pare că aceste situaţii nu le puteţi controla pentru că s-ar putea isca din motive care nu ţin neapărat de voi.

„Este o perioadă de sacrificiu, de suferință, o perioadă în care poate unii trebuie să sacrifice ceva, ca să le fie bine, dar este și o perioadă în care putem să aprofundăm mai mult tainele ființei noastre și să găsim niște soluții în fața unor situații care nu depind de noi. Nu depinde de noi felul în care lumea se mișcă, evoluează, astea sunt niște cicluri pe care noi nu le putem opri și nu vom putea niciodată. Noi am evoluat, ne putem bucura de foarte multe lucruri”, a continuat aceasta.

Ce sfat are Cristina Demetrescu pentru români

În continuare, astrologul a venit şi cu câteva veşti bune. Se pare că românii ar putea să trăiască în 2024 o perioadă mult mai bună decât cea de până acum.

„Sunt și multe persoane care au această mentalitate că nu de ei depinde, nu ai pile, că nu ai relații, că nu știu cine nu a făcut, că altul e de vină, că țara nu-ți oferă nimic și tot felul de lucruri de genul acesta care nu numai că fac ca oamenii respectivi să nu evolueze, dar nici nu-și atrag lucrurile bune de la Univers. E vorba de mentalitate, asta trebuie să se schimbe. Suntem o țară extrem de conservatoare. Este uluitor câți oameni spun că le e frică, se centrează pe eșecul unor oameni din jur, dau înapoi bazându-se pe eșecul altora. Toți am putea să o ducem mult mai bine. Predicțiile și mișcarea acestor planete este ceva de care noi trebuie să ne folosim, dar trebuie să ne folosim combinând-o cu viziunea noastră.

Este greu de anticipat cât va mai dura un război care nici măcar nu e război, nu știm. Este foarte greu să cântărești cine va învinge sau nu. Eu nu trăiesc în legea fricii, nu pot să zic că mi-e frică de război, frica nu face decât să amplifice această energie negativă”, a continuat astrologul.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (119 votes)