cristina-siscanu,-dezvaluiri-fara-perdea:-eram-goi-cand-madalin-m-a-cerut-de-nevasta

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri fără perdea! Ea a recunoscut cum a fost cerută de soție, în urmă cu 12 ani, de către Mădălin Ionescu.

Chiar dacă relația lor nu a început sub auspicii prea bune, iată că s-au împlinit 12 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt un cuplu. Ei au împreună și o fetiță de 6 ani, iar după divorțul prezentatorului, cei doi copii din prima căsnicie s-au mutat la el. Cristina nu doar că nu s-a opus acestui fapt, dar are grijă să nu le lipsească nimic și le oferă frecvent dovezi de dragoste.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri fără perdea

Memorabil rămâne însă momentul în care Mădălin Ionescu a cerut-o de soție pe Cristina Șișcanu. O amintire pe care cei doi n-o vor uita toată viața.

Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noapte de amor”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, anunț dupa 12 ani de căsnicie

În vârstă de 39 de ani, Cristina Șișcanu a dezvăluit că o preocupă obsesiv ideea trecerii ireversibile a timpului și îmbătrânirii.

Cu toate că arată excelent, vedeta a mărturisit că această conștientizare începe să o sperie serios. Prin intermediul rețelelor de socializare, ea a împărtășit gândurile sale sincere cu privire la această temere.

„Am aproape 39 de ani și începe să mă sperie destul de serios treaba asta”, a mărturisit vedeta.

În ciuda temerilor sale, Cristina a decis să-și prioritizeze familia în fața tuturor. Ea și-a exprimat hotărârea de a acorda atenție deplină soțului și copiilor săi, alegând să se concentreze pe această unitate familială în ciuda provocărilor și a unor situații dificile.

„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să fac asta. Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.6/5 - (87 votes)