cu-ce-sa-inlocuiesti-inalbitorul-in-masina-de-spalat.-ingredientul-care-elimina-petele-si-mirosurile-neplacute

Cu ce să înlocuieşti înălbitorul în mașina de spălat. Multe gospodine folosesc înălbitorul pentru a obţine haine curate, cu un miros plăcut și proaspăt. Însă, puţini sunt cei care ştiu faptul că produsul din comerţ are un înlocuintor natural extrem de ieftin. Află în rândurile de mai jos despre trucul care îţi poate fi de mare folos.

Pentru cine nu ştie deja, clorul reprezintă un compus chimic care poate reprezenta un pericol pentru sănătate. Mai mult decât atât, folosit în exces şi pe termen lung, poate afecta negativ îmbrăcămintea.

haine ude masina de spalat
Cu ce să înlocuieşti înălbitorul în mașina de spălat

Cu ce să înlocuieşti înălbitorul în mașina de spălat

Pentru a te asigura că poţi elimina petele dificile și inestetice de pe haine, dar în acelaşi timp să le redai strălucirea îţi prezentăm un truc simplu care îţi va fi sigur de mare ajutor.

Un produs natural pe care îl puteți utiliza în loc de înălbitor în mașina de spălat este oțetul. Alimentul folosit atât de des în bucătărie este un produs care se găseşte pe rafturile oricărui magazin.

În timpul procesului de spălare, utilizarea oțetului poate fi esențială, deoarece are capacitatea de a împrospăta culorile. Pentru a obține rezultatele dorite, turnați aproximativ jumătate de cană de oțet peste haine înainte de a le introduce în mașina de spălat. Acest lucru va proteja culorile și va elimina complet reziduurile de săpun.

În plus, oțetul te mai ajută să scapi și de mirosurile neplăcute. Pentru un efect garantat, toarnă oțetul într-un recipient cu pulverizator și apoi stropeşte pe zona afectată. Lasă produsul să acţioneze timp de 10 minute, apoi poţi să pui haina direct în maşina de spălat.

Ce să pui în apa în care speli prosoapele de bucătărie. Toate petele și mirosul neplăcut vor dispărea pe loc

Dacă nu le spălați și nu le igienizați, prosoapele vor acumula în cele din urmă pete galbene, maro sau negre și vor deveni un teren propice pentru germenii periculoși pentru sănătate. De fapt, un prosop de bucătărie este unul dintre cele zece articole de uz casnic cu cele mai multe bacterii. Din acest motiv, v-am pregătit câteva trucuri despre cum să degresați, să spălați și să igienizați prosoapele de bucătărie. Citește tot articolul aici.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (82 votes)