cu-ce-schimbari-vine-ultima-eclipsa-din-luna-octombrie.-astrologul-minerva:-moartea-unor-persoane-dragi,-rupturi-de-relatii

Ultima eclipsă din luna octombrie va avea loc în data de 28. Astrologul Minerva spune că acest fenomen vor aduce foarte multe schimbări, pe diverse planuri ale vieții. Iată ce previziuni a făcut.

Luna Octombrie a fost marcată de o Eclipsă de Lună pe 14 octombrie, sub semnul Balanței. Iar acum urmează cea de pe 28, sub semnul Taurului.

„Ultimele două Eclipse ale anului vor avea loc în semnul Balanței și al Taurului. În timpul Eclipsei de Soare de pe 14 Octombrie și a celei de pe 28 Octombrie vom vedea impactul pe care acestea le au asupra oricărui semn zodiacal. Apare o temă generală: importanța echilibrului, a valorilor și decoperirilor de sine. Asta ne amintește că schimbarea este o parte esențială din viața noastră și de asta ar trebui noi să ținem cont. Schimbările sunt legate, există conexiuni între ele, pentru că multe se bazează pe comunicare”, a declarat astrologul Minerva, în cadrul emisiunii WowNews.

Toamna patimilor pentru 2 zodii. Plătesc pentru păcatele altora - horoscop septembrie 2023
Zodiile care vor avea parte de schimbări majore

Minerva: „Este bine ca fiecare dintre noi să reflecteze asupra ceea ce contează”

În timpul ultimei Eclipse de Soare din luna Octombrie este esențial să ne dăm seama care sunt problemele din viața noastră şi să încercăm să le rezolvăm.

„Este bine ca fiecare dintre noi să reflecteze asupra ceea ce contează în mod special și să facem ajustările necesare. Luna plină din 28 octombrie aduce mai multe evenimente în viața de familie, deși lucrurile astea aș tinde să cred că sunt mai degrabă legate de lucruri care aparțin unui trecut pe care noi vrem cu orice preț să-l uităm. Există acolo niște lucruri pe care noi trebuie să le învățăm, dacă nu am făcut-o, pentru că Pluto ne va obliga să facem asta”, a continuat aceasta.

Apar extrem de multe schimbări în timpul celor două eclipse

În această perioadă vor exista multe schimbări aşa că trebuie să fim pregătiţi, avertizează Minerva. Acestea pot fi destul de dure și pot fi reprezentate chiar și de pierderea celor dragi.

„Revenind la Eclipse, ele ne vor învăța că schimbările sunt o parte esențială a vieții noastre. Această eclipsă de pe 14 Octombrie evidențiază importanța relațiilor și a echilibrului, determinându-ne să vedem echilibrul în relațiile cu ceilalți. Momentul eclipsei va fi marcat de multiple schimbări, pierderi, tendință de interiorizare a problemelor, de decese colective, de ascunderea acestora sub preș, poate și din cauza unor obstacole sociale. Social, vorbim de niște experiențe circumstanțiale, care duc la transformare. Moartea unor persoane dragi, rupturi de relații, care ne determină să rupem atașamentele de orice fel”, mai spune ea.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.3/5 - (110 votes)