cum-a-aflat-theo-rose-ca-este-insarcinata-cu-anghel-damian:-a-fost-ca-o-gluma

Theo Rose se poate considera la cei 26 de ani o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, o relaţie fericită alături de Anghel Damian, bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima dată. Deşi artista este deschisă cu fanii săi, nimeni nu a ştiut până acum despre momentul în care vedeta a aflat că este însărcinată. Jurata de la Vocea României a dezvăluit că totul a început ca o glumă în timpul unei vacanţe în Thailanda.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu discret de aproximativ doi ani. Pe 14 iunie 2023, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Artista a adus pe lume un băieţel perfect sănătos care a primit numele Sasha Ioan. Tânăra şi-a dorit să revină în faţa publicului cât mai repede, însă îi acordă fiului său toată atenţia de care are nevoie.

Cum a aflat Theo Rose că este însărcinată

Cântăreaţa declara în trecut, înainte să devină mamă, faptul că îşi doreşte foarte mult un copil, dar nu se aştepta ca momentul să vină atât de repede. În timpul unuei vacanţe în Thailanda pe care a petrecut-o alături de partenerul său şi alţi prieteni, artista a început să aibă unele simptome specifice gravidelor. Apropiaţii au început să glumească pe seama vedetei, iar în final s-a dovedit că spusele acestora au fost adevărate.

„A fost ca o glumă atunci când am aflat. Eram în Thailanda cu Anghel, cu Lucy Faur, stilista mea, și cu sora mea mai mare. Eram foarte sensibilă la mirosurile de pe-acolo, la ei miroase foarte urât prin piețele alea și așa. Eu n-aș fi bănuit că se întâmplă asta. Mâncam foarte bine, în schimb, ceea ce la mine nu se întâmplă, pentru că mă stresez și sunt slabă de fel, pentru că nu mă alimentez cum trebuie. Stilista mea a început să facă glume pe seama mea: „Hai, fată, că tu ești gravidă, nu-mi spune tu mie”. „Ce-ai, fată, ai înnebunit? Mușcă-te de limbă. Nu sunt”. „Tu ești gravidă. Nu are cum, nu există. Prea te plângi, nu vrei aia, nu vrei aia”, a declarat artista în podcastul Anamariei Prodan.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (105 votes)