cum-a-trecut-catalin-bordea-peste-infidelitatea-sotiei.-facea-zilnic-asta,-ca-sa-uite-de-durere

Cătălin Bordea a povestit, în cadrul podcastului lui Romică Țociu și a fiului său, cum a reușit să treacă peste infidelitatea soției sale, Livia, care l-a ”tradus” cu cel mai bun prieten al său, Spike.

Pe 5 septembrie 2023, CANCAN.RO a surprins-o pe Livia Eftimie, fostă Bordea, în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. A fost, la momentul respectiv, amântlâcul anului în showbiz-ul autohton.

Cătălin Bordea a fost devastat după ce a aflat despre infidelitatea soției. Odată ce a devenit un bărbat liber, comediantul a rupt total legătura cu fosta sa consoartă. Și nu doar cu ea, ci și cu bunul său prieten, Spike. I-a fost dificil să-și revină, dar a avut noroc de Nelu Cortea, cel care i-a fost alături în toată acea perioadă dificilă a vieții sale. Cătălin Bordea mergea la prietenul său acasă, iar după discuțiile profunde reușea să vadă lucrurile într-o lumină mai bună. Pentru a uita de durere însă… de ajutor i-a fost și pălinca de Ardeal.

„Am fost acolo, da! E și ciudat, pentru că n-am mai avut oameni atât de apropiați care să treacă prin asta. Venea la mine și povesteam despre asta. A fost nou și pentru mine, dar mă bucuram că vine cu o energie și după ce vorbeam pleca mult mai luminos și mai ok”, a spus Nelu Cortea despre situația lui Cătălin Bordea.

„Pălinca de Ardeal se numește… (n.red.: ”rețeta” ieșirii la liman dintr-o infidelitate). Pălinca de a doua zi! Dar se putea și mult mai rău. Măi, nu suntem victime, se pățește din Antichitate, se pățește din peșteri”, a concluzionat Bordea.

Carmen Harra, previziuni despre relația Liviei cu Spike

Recent, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni, printre care și despre cuplul Livia și Spike. Celebra prezicătoare spune că divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia era inevitabil. Potrivit lui Carmen Harra, cei doi nu au fost niciodată suflete pereche, iar chimia dintre ei nu a fost una autentică, așa cum lăsau să se vadă în exterior. În schimb, relația dintre Spike și Livia pare să aibă la bază legături mai puternice și are șanse să reziste chiar până la sfârșitul vieții.

„Bordea și cu Livia au avut o relație dificilă, toxică. În codificarea lui se vorbește clar de un divorț, este evident că el este generatorul divorțului și nu ea. Ea este o iubăreață, iar el pune frână la relația asta. Relația dintre ei este ca pisica cu șoarecele, ei doi niciodată nu s-au înțeles. Livia cu Spike are o relație karmică, poate să meargă. Ei undeva au o memorie, ceva există între ei. Ea s-a simțit demult conectată cu Spike. Relația ei mereg de o mie de ori mai bine cu Spike, decât cu soțul ei de care a divorțat.

Bordea are o relația karmică cu Spike și nevasta lui la fel, din vieți anterioare. Aș putea spune că într-o viață anterioară, acest triunghi a mai experimentat așa ceva. În alt timp, eu îi văd pe ei doi că s-au bătut de la ea. Poate pare fantezie, dar anul lui Bordea coincide cu anul în care se naște Spike, iar codul Liviei corespunde cu codul lui Spike. Deci, tot ce se întâmplă acum este o repetare a unei existențe anterioare. Nu mă surprinde deloc, exact așa trebuia să se întâmple”a explicat Carmen Harra la WOWnews.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (102 votes)