cum-cureti-caserolele-de-plastic.-devin-ca-noi-cu-aceasta-metoda-simpla-+-ingredientul-cheie-e-total-neasteptat

Cum cureți caserolele de plastic. Devin ca noi cu această metodă simplă + Ingredientul cheie e total neașteptat. Nu e tocmai cea mai plăcută activitate din lume când trebuie să curățăm caserolele de plastic. De multe ori, aceste recipiente ajung de nerecunoscut.

Gospodinele știu că atunci când au de curățat caserolele de plastic, o asemenea misiune e una aproape imposibilă. Totuși, data viitoare când te pregătești să le arunci pe cele despre care crezi că nu merită efortul, pentru că nu vor mai fi în veci curate, gândește-te de două ori. Îți arătăm cum cureți caserolele de plastic foarte repede și ieftin.

Metoda pe care ți-o prezentăm astăzi funcționează foarte bine și e apreciată de femeile din întreaga lume. Pentru că nu vin la pachet cu instrucțiuni ceva mai detaliate de curățare, caserolele de plastic ajung să fie îmbibate cu grăsime. Oricât de mult detergent de vase vei folosi, nu vor mai arăta niciodată la fel ca la început.

Fals! Caserolele de plastic pot să primească o nouă viață, dacă vreți să îi spuneți așa, atunci când sunt curățate într-un mod specific. Mai exact, sunt necesare câteva ingrediente cheie, pe care le avem la dispoziție în bucătărie, fiecare dintre noi.

Cum cureți caserolele de plastic

Pe lângă clasicul detergent de spălare a vaselor, mai adaugă în recipientul de plastic pe care vrei să îl faci lună și câteva lingurițe de zahăr, alături de câteva cuburi de gheață și apă. Acest truc te vă scapă de petele de grăsime de pe caserole și în general de munca inutilă.

Puteți agita de câteva ori caserola după ce îi puneți un capac sau să o lăsați ca atare, pentru ca metoda să acționeze. Sunt suficiente câteva minute, după care o puteți spăla normal, sub un jet de apă călduță. Acest truc a devenit viral printr-un filmuleț pe Instagram, datorită faptului că poate să acționeze foarte eficient.

Recipientele din plastic sunt ceva mai greu de curățat față de cele ceramice, care rămân curate când sunt spălate normal. De aceea, puteți pune în practică tehnica pe care v-am descris-o fără prea mare efort. Trebuie doar să aveți răbdare până când acționează în profunzime.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (96 votes)