cum-insala-fiecare-zodie-in-parte.-ce-spun-astrele-despre-obiceiurile-in-amor-ale-fiecarui-semn-zodiacal

Cum înșală fiecare zodie în parte. Când vine vorba de înșelat, fiecare zodie are un stil aparte de a-și ascunde ”slăbiciunile”. Astrologii au descoperit însă ce face fiecare semn zodiacal atunci când vrea să calce strâmb. Astfel, dacă vreți să vă prindeți partenerul sau partenera pe picior greșit, fiți atenți la semnalele pe care le transmite, în funcție de zodie.

Care sunt zodiile care se pricep cel mai bine la înșelat

Una dintre zodiile care adoră să flirteze este, cu siguranță, Gemenii. Acești nativi pur și simplu nu se pot abține să nu încerce mereu altceva. Asta nu înseamnă că Gemenii sunt persoane rele. Cei născuți în această zodie se plictisesc repede și au nevoie în permanență de cineva care să le stimuleze imaginația și care să le îndeplinească fanteziile. Tocmai de aceea, Gemenii nu se vor mulțumi cu un singur partener, decât în cazuri excepționale. Partenerul ideal al acestei zodii trebuie să fie cât mai aproape de perfecțiune. Atunci când înșală, Gemenii caută doar pe cineva care să aibă mai multe calități și să fie o persoană cu care să poată vorbi cât mai mult.

Și Vărsătorul este o zodie care înșală fără prea mari probleme. Acești nativi sunt deschiși în permanență către lucrurile noi și de aceea un partener nou le va capta atenția imediat. Bineînțeles că nu pentru mult timp. La fel ca și Gemenii, Vărsătorii se plictisesc repede și este greu să-i ții într-un singur loc. Acest nativ va înșela mai ales dacă actualul partener nu îl ascultă și nu îi înțelege nevoile.

Pe aceeași listă trebuie trecuți și Peștii. Deși este o zodie sensibilă, nu este exclus ca acest semn zodiacal să calce strâmb și nu doar o dată. Motivul este simplu: Peștii și-ar dori o iubire ca în povești, care să nu aibă niciun moment de cumpănă. Cu alte cuvinte, caută o persoană perfectă, și pentru că nu au cum să o găsească, vor înșela atunci când vor avea impresia că au găsit ceva mai bun decât ce au acasă.

Cum înșală fiecare zodie în parte

Nici Balanța nu este ușă de biserică. Chiar dacă, în general, această zodie cântărește foarte bine deciziile pe care le ia, când vine vorba de iubire, uită tot ce știa până atunci. Nativii din Balanță nu se pot abține când cunosc o persoană frumoasă, elegantă și comunicativă.

Și Săgetătorii au un loc asigurat în același top al zodiilor care înșală fără probleme. Această zodie nu este fidelă din principiu. Nativii din Săgetător se decid cu greu să aibă o relație serioasă. Adoră să aibă mereu provocări și să facă lucruri noi și interesante în permanență.

Ultimul semn zodiacal al acestei liste este Berbecul. L-am lăsat pe acest loc, pentru că acesta nu înșală decât dacă partenerul nu se ridică la nivelul așteptărilor lui. Berbecii iubesc aventura și nu suportă să facă în fiecare zi același lucru. Așadar, au nevoie de un patener plin de energie și dispus să facă orice năzdrăvănie la orice oră.

Care sunt cele mai fidele zodii

Una dintre zodiile care nu suportă să înșele este Taurul. Acești nativi sunt foarte stabili și au în plan să-și întemeieze o familie numeroasă și fericită. Totuși, această fidelitate durează doar până în momentul în care află că a fost înșelat. În acest caz, Taurii se vor răzbuna fără să stea pe gânduri.

Și Racii sunt familiști convinși. Dacă se îndrăgostesc, acești nativi nu vor călca strâmb nici în ruptul capului. Se dedică total partenerului și vor face totul pentru ca relația să meargă perfect.

O altă zodie stabilă este Fecioara. Acest semn zodiacal vrea să se simtă în siguranță și adoră căldura unui cămin. Mai mult, Fecioarele sunt atât de fidele, încât nu se vor băga într-o relație cu o persoană pe care nu o iubesc, chiar și cu riscul de rămâne singure.

Sunt șanse destul de mici și ca un Scorpion să înșele. Chiar dacă este o zodie pasională și poate chiar cea mai geloasă din întreg zodiacul, Scorpionul nu este adeptul infidelităților. Nu se aruncă imediat într-o relație stabilă, dar atunci când o face, Scorpionul se va dedica în totalitate acelei persoane. Va înșela doar dacă nu este satisfăcut din punct de vedere sexual. Totuși, nativii acestei zodii sunt extrem de răzbunători. Dacă află că au fost înșelați, Scorpionii vor ataca înapoi cu aceeași armă.

Chiar și Leii fac parte din zodiile stabile, din punct de vedere al relațiilor. În ciuda faptului că sunt văzuți drept persoane arogante și care se află în permanentă căutare de perfecțiune, nativii din Leu iubesc cu toată ființa și nu vor face nimic care să le rănească partenerul. Leii adoră să fie în centrul atenției, dar acest lucru nu înseamnă că vor pleca de lângă omul iubit pentru o aventură. Infidelitatea nu face parte din vocabularul regelui din zodiac și pentru simplul motiv că acesta urăște minciuna.

Pe primul loc în topul celor mai fidele zodii este Capricornul. Această zodie este serioasă, loială și nu acceptă varianta de a-și înșela partenerul de viață. În momentul în care se va îndrăgosti, acest semn zodiacal va trăi pentru ca familia lui să fie fericită.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (88 votes)