cum-poti-reface-hainele-intrate-la-apa.-trucul-genial-care-te-va-scapa-de-aceasta-problema!

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat măcar o dată să strici un articol vestimentar după ce ai folosit programul nepotrivit la maşina de spălat. Avem o soluţie pentru problema ta. Află în rândurile de mai jos ce trebuie să faci dacă hainele tale preferate au intrat la apă! Trucul îţi va schimba viaţa.

Nu trebuie să te îngrijorezi dacă hainele tale au intrat la apă. Nu te grăbi să renunţi la ele, asta pentru că îţi dezvăluim un truc genial cu ajutorul căruia le poţi reda forma iniţială.

Cum poți reface hainele intrate la apă

Cum poți reface hainele intrate la apă

Primul pas: umple un bol încăpător cu apă caldă. Apoi, adaugă o cantitate substanțială de balsam de păr. Amestecă bine conţinutul, iar după ce balsamul s-a dizolvat complet poţi adăuga bluza.

Lasă haina în recipient circa 30 de minute. Balsamul de păr va înmuia materialul din care este făcută bluza. După ce a trecut timpul, scoate haina şi întinde-o pe o masă. Vei observa că bluza a revenit la mărimea iniţială.

Însă acesta nu este singurul truc la care poţi apela. Se pare că unele gospodine folosesc şampon pentru bebeluşi atunci când se confruntă cu această situaţie. În cazul în care nu ai în casă, poţi opta pentru un detergent de rufe delicate. Hainele tale trebuie să fie lăsate la înmuiat timp de 30 de minute pentru a slăbi fibrele.

De ce e bine să pui o pungă în mașina de spălat

Cu toţii ne dorim haine curate, care să aibă un miros plăcut, dar cel mai important să nu se deterioreze în timp. Deşi poate părea ciudat, a fost decoperit un truc care te poate ajuta să îndeplineşti toate aceste condiţii.

Așadar, înainte de a porni mașina de spălat, nu uitați să adăugați o pungă de plastic în interior.

Rolul pungii de plastic în acest proces este de a atrage părul uman, părul de la animale de companie sau scamele. De menționat că punga de plastic nu trebuie să fie colorată sau să aibă scris pe ea, pentru ca hainele din mașină să nu se murdărească.

Acest lucru nu numai că îndepărtează murdăria, dar ușurează și munca mașinii de spălat.

Sursă foto: pixabay

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (147 votes)