cum-s-au-cunoscut,-de-fapt,-dragos-bucur-si-dana-nalbaru:-ea-m-a-agatat.-dupa-5-zile,-am-decis-sa-ne-casatorim

Cum s-au cunoscut, de fapt, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru în urmă cu aproape două decenii? Ei bine, prezentatorul de la PRO TV a dezvăluit totul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de 18 ani, iar împreună au trei copii: o fată (Sofia, 16 ani), un băiat (Kadri, 7 ani) și o fetiță adoptată (Roxana, 11 ani). Puțini, însă, sunt cei care știu cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu aproape două decenii.

Prezentatorul de la ”Visuri la cheie” a făcut dezvăluirea în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Cei doi s-au întâlnit în trafic, în Capitală, iar cea care a făcut primul pas a fost Dana Nălbaru. L-a claxonat și i-a făcut semne, în speranța că vor reuși să poarte o conversație. Lucru care, de altfel, s-a și întâmplat. Ba chiar s-au plăcut atât de mult încât după cinci zile s-au și căsătorit.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”… Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a spus prezentatorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au înfiat o fetiță

Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur, au surprins pe toată lumea când s-a aflat că au adoptat o fată de etnie romă. Fosta membră a trupei HI-Q a făcut mărturisiri emoționante despre ziua în care a adoptat-o pe Roxana.

Dana Nălbaru și-a dorit să înfieze un copil căruia să-i ofere o nouă șansă la viață. A cunoscut-o pe Roxana, fetița de etnie romă și nu a stat pe gânduri. Artista nu a plecat urechea la prejudecățile altora și a continuat să facă demersurile necesare pentru ca Roxana să fie în familia lor. Dana și Dragoș mai au doi copii, un băiețel și o fetiță.

”Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo. Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata. Mi-am dat seama că, pentru a ajuta cu adevărat pe cineva, trebuie să ies din zona de confort.

Și chiar am ieșit din confort, pentru că mult timp a trebuit să învățăm unii de la alții: noi de la ea, ea de la noi. Ce vreau să zic cu asta? Nu este deloc ușor. Dar satisfacțiile sunt extrem de mari din primele zile, de când au început să se vadă și achizițiile ei. Din prima zi mi-a zis mama. Nu poate să ne spună pe nume. Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”, a declarat Dana Nălbaru pentru life.ro.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.3/5 - (123 votes)