cum-sa-nu-te-ingrasi-de-sarbatori-fara-sa-te-abtii-de-la-mancare.-carmen-bruma:-iata-cateva-metode-simple

Carmen Brumă vine şi de această dată în ajutorul doamnelor şi domnişoarelor care își doresc să nu se îngrașe de sărbători, dar în acelaşi timp să se poată bucura de preparatele tradiţionale româneşti. Celebra nutriţionistă a întocmit o listă de reguli, pe care, dacă le veţi respecta, kilogramele în plus nu vă vor da bătai de cap.

Carmen Brumă este obişnuită să primească multe complimente pentru felul în care arată. Mai mult, partenera lui Mircea Badea este un exemplu pentru femeile care vor să arate bine, iar sfaturile acesteia sunt de mare ajutor.

Nutriţionista a spus în repetate rânduri că stilul de viaţă sănătos şi echibilbrul sunt esenţiale pentru a avea un corp armonios. Blondina nu face niciodată excese alimentare și știe foarte bine cum să se bucure din plin de sărbători fără a lua în greutate.

Carmen Brumă: Iată câteva metode simple care să te ajute să-ți păstrezi silueta în timpul sărbătorilor de iarnă”

Toţi românii aşteaptă să se bucure de mesele pe care le pregătesc de sărbători şi de pe care nu lipsesc preparatele bogate în calorii. Sarmale, salată de boeuf, cozonacul, sunt doar câteva exemple. După această perioadă, mulţi îşi dau seama că au cam exagerat şi caută diferite moduri pentru a scăpa de kilogramele acumulate.

Din acest motiv, Carmen Brumă a venit cu câteva sfaturi pentru cei care vor să îşi păstreze silueta.

„Iată câteva metode simple care să te ajute să-ți păstrezi silueta în timpul sărbătorilor de iarnă, fără să te abții de la mâncărurile care îți plac.

1. Indiferent de ce alegi să mănânci, adaugă meselor tale, de preferabil la început, o salată din legume proaspete în care să pui ulei de măsline și două linguri de oțet de mere. Te va ajuta să reduci impactul glicemic al acelei mese și să neutralizezi o parte din efectul substanțelor nocive care există în unele alimente.

2. Păstrează un repaus alimentar între mese de cel puțin 4 ore în care să nu ciugulești nimic și să bei doar apă. Bea aproximativ 35 ml/kg corp/zi, pentru că hidratarea optimă te ajută să ai mai puține pofte, să gestionezi mai bine apetitul și să nu vă fie teamă, poți bea apă înainte de masă sau în timpul mesei dacă simți nevoia, pentru că nu diluează sucurile gastrice.

3. Nu te întinde în pat imediat după ce ai mâncat. Încearcă să mergi, să faci treburi prin casă, să ieși afară la o plimbare și ideal la o oră/două distanță să poți face un antrenament moderat”, a scris Carmen Brumă pe contul său de Instagram.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (129 votes)