cum-se-mentine-mirela-vaida-in-forma-dupa-sarbatori.-a-dezvaluit-secretul-siluetei-sale

Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor cum se menține în formă, de fapt. După Sărbători, cu mese copioase, prezentatoarea TV revine la ”dieta” ei zilnică.

Mirela Vaida nu-și arată deloc vârsta! Are 42 de ani și este mamă a trei copii, dar nici n-ai zice că a trecut prin trei nașteri. Prezentatoarea TV este și o gospodină desăvârșită și de Sărbători a preparat bucate tradiționale.

După mesele copioase, însă, Mirela Vaida a revenit la planul ei alimentar. A recunoscut recent că secretul siluetei sale constă în a lua masa de prânz împreună cu familia și a evita consumul alimentelor după ora 18:00. În cazul în care se întâmplă să mănânce seara, dă o tură cu bicicleta sau aleargă pe bandă.

”De mâncat, mănânc, dar secretul este să mănânc masa de prânz, împreună cu familia, iar seara să încerc să sar peste sau să ciugulesc ceva, dar nu după ora 18:00. Acesta este secretul meu, adică să nu mănânc seara. Dacă, cumva, mănânc seara, atunci dau o tură cu bicicleta sau alerg pe bandă, dar trebuie să recunosc că, acum, de când s-a lăsat frigul nu mai ies cu bicicleta, însă mai am un mic secret. Iau o bucățică de carne, la cuptor, goală, care îmi satisface pofta de mâncare și după aceea nu mai mănânc nimic.

Carnea macră la cuptor nu este foarte plină de calorii, adică e sănătoasă. De asemenea, încerc să mă bucur cât mai mult de natură, să mă uit la un film, să mănânc fructe, să beau un ceai, să beau un vin bun, să mă relaxez, dar, în principal, acesta este secretul, să nu mănânc seara”, a explicat ea pentru Spectacola.

Ce tarif are Mirela Vaida la evenimente

În timpul săptămânii, Mirela Vaida prezintă emisiunea ”Acces Direct” de la Antena Stars, iar în zilele libere se ocupă de cea mai mare pasiune a ei: muzica! Invitată la nunți, botezuri și alte evenimente, vedeta reușește să bucure oamenii prezenți cu un repertoriu special. Nu s-au știut detalii despre tariful pe care îl cere, dar iată că acum a ieșit totul la iveală.

Potrivit apropiaților ei, Mirela Vaida încasează între 1500 și 1800 de euro pentru 45 sau 60 de minute de cântat. Prețul se modifică în funcție distanță sau de avengura evenimentului. Sumă percepută este una modică comparativ cu tarifele altor colege de breaslă.

„Boureanu Vaida este foarte îndrăgită la astfel de evenimente, de aceea, este și solicitată. Ea stă pe scenă în jur de 45 de minute sau o oră și este remunerată binișor, cu sume cuprinse între 1500-1800 de euro. Însă, merită, face atmosferă și cantă foarte bine”, spuneau apropiații Mirelei Vaida.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (101 votes)