cum-va-arata-casa-adelei-popescu-de-la-susani.-fosta-prezentatoare-de-la-protv-a-publicat-primele-imagini

Adela Popescu şi Radu Vâlcan se pregătesc de începerea construcţiei pentru noua lor casă. Fanii celor doi au fost foarte curioşi să afle cum va arăta locuinţa, astfel, fosta prezentatoare TV le-a dat câteva detalii.

Adela Popescu le-a mărturisit celor care o urmăresc că a visat mereu să aibă o casă la ţară, departe de agitaţia din marile oraşe. După multe dezbateri cu soţul ei, şi-a dat seama că el mai bun loc în care îşi putea construi noua locuinţă este în satul ei natal, Șușani.

362618745 826618672153105 5219132572718362742 n
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cum va arăta casa Adelei Popescu de la Şuşani

Zis şi făcut. Cuplul de vedete a discutat deja cu arhitecţii care se vor ocupa de proiectul lor, iar o parte din planuri sunt deja gata.

Casa familiei va fi construită din piatră, iar geamurile vor avea obloane, ușa verde și multă verdeață în jur. Actrița a publicat şi o imagine cu faţada locuinţei şi s-a arătat extrem de încântată de cum va arăta.

„Nu pot încă să vă arăt mai multe randări ale viitoarei case de la Șușani, dar, pentru că m-ați întrebat în număr atât de mare cam cum ar fi, gen ce va fi, o să vă arăt o imagine.

Aceasta va fi intrarea. Toată viața am visat la o casă din piatră cu obloane la geamuri. Cea care a gândit și desenat întregul proiect este olteanca mea.”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Radu Vâlcan şi soţia lui îşi construiesc o casă la ţară

Mulţi dintre cei care îi urmăresc s-au întrebat de ce îşi doresc cei doi o casă la ţară, având în vedere că puteau să o construiască oriunde în altă parte.

Recent, fosta vedetă de la ProTV le-a răspuns fanilor ei printr-un mesaj publicat în mediul online şi a explicat că vrea să le ofere celor trei băieţi ai săi o copilărie ca pe vremuri.

Adela Popescu spune că doar locuind la țară cât mai mult timp și petrecându-și primii ani din viață în natură, copiii ei se vor bucura peste ani de ceea ce pentru mulți a dispărut: simplitatea. Plus că, blondina este de părere că doar aşa băieţii ei își vor dezvolta multe abilități și vor descoperi traiul autentic și roadele muncii câmpului.

„Este un sat care vibrează. Trăiește”

”De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc “steril”, impersonal poate.

Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem că ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu “viață” în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arăt, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vacă de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni.

Nu încerc să construiesc o atmosfera idilică din viață de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nuca. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”, a scris Adela Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (139 votes)