damian-draghici-a-tinut-post-negru-7-zile.-cate-kilograme-a-slabit-+-prin-ce-schimbari-a-trecut-organismul-artistului

Damian Drăghici a ţinut post negru timp de 7 zile. În toată această perioadă a făcut un jurnal video în care le-a dezvăluit celor care îl urmăresc prin ce schimbări trece organismul lui. De asemenea, celebrul artist a dezvăluit câte kilograme a slăbit într-o săptămână. 

Damian Drăghici a băut doar apă timp de o săptămână. La sfârşitul perioadei de post negru, artistul s-a cântărit şi a descoperit că a reuşit să scape de aproape de 5,5 kilograme.

„Sunt foarte bine după cum vedeți, am slăbit puțin… vreo cinci kilograme și jumătate, dar corpul este deja obișnuit, mă simt foarte bine, am energie foarte multă. Mai am astăzi (duminică – n.r.), iar mâine dimineață (luni – n.r.) voi bea jumătate de kilogram de suc de portocale și jumătate de suc de grepfrut. Cam asta ar fi”, le-a mărturisit Damian Drăghici internauţilor.

Snapinsta.app 344799320 927568381624679 4712483158803123062 n 1080
Damian Drăghici a ținut post negru 7 zile

Artistul recunoaşte că nu a fost uşor să ţină post negru

Cea de-a șasea zi de post negru a fost mai dificilă pentru artist, care a mărturisit că s-a simțit foarte slăbit.

„A șasea zi de post negru… doar cu apă! M-am trezit dimineața la 7.30 pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit. Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine”, a dezvăluit Damian Drăghici pe pagina sa de Instagram.

Damian Drăghici a ținut un jurnal online despre toată această perioadă. A avut grijă să le explice celor care îl urmăresc şi care vor să îi urmeze exemplul, fiecare detaliu despre starea sa. În ziua 8, cântăreţul a început să consume suc de portocale și suc de grepfrut.

„Ziua 4 de post doar cu apă. Unii îl numesc post negru, alții îl numesc doar cu apă. Deci 4 zile de când nu am mâncat. Astăzi este a patra zi, joi seară, și pot să spun că a fost cea mai grea zi pentru mine. De obicei era ziua trei. M-am simțit foarte low, așa, foarte jos, n-am avut energie foarte multă.

Din punct de vedere slăbit, cred că am început de la 89-90 și azi dimineață eram la 87 kg. Ca stare am fost foarte moale, dar am a avut și o zi aglomerată, am făcut o grămadă de lucruri. Cred că dacă aș fi stat toată ziua în pat era ok dar am avut mult de muncit, am filmat și un podcast, am avut și am repetiții, deci a fost toată ziua încărcată, am muncit de la 7 dimineața. În fiecare dintre zilele astea am avut zile în care am muncit și câte 16 ore. O să vă țin la curent”, a mai povestit artistul.

Damian Drăghici: Odată ce ies toxinele din corp nu mai ai dureri de cap”

În ziua 2 de post negru, celebrul artist a povestit că s-a confruntat cu dureri de cap, iar energia lui era tot mai scăzută.

„Nu am băut nimic decât apă. Am puține dureri de cap pentru că nu am început încă hidrocolonoterapia (n.r.: procedura terapeutică care implică curățarea colonului cu apă sau alte lichide. Aceasta se numără printre metodele la modă de detoxificare a colonului). Odată ce ies toxinele din corp nu mai ai dureri de cap, deci ăsta ar fi următorul lucru.

Sunt momente când îmi scade energia, dar am învățat să pot să respir și să le gestionez de așa natură încât să pot să fac față. Asta durează maxim undeva între 5 și 10 minute când îmi scade energia, altfel nu mă simt deloc slăbit, deja am 38 de ore, sunt foarte bine. Vă updatez cum mă simt și în următoarele zile…”, a povestit celebrul artist pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (95 votes)