dana-nalbaru-a-implinit-47-de-ani!-cum-arata-fara-pic-de-machiaj-sotia-lui-dragos-bucur-+-ce-mesaj-a-transmis:-nu-traiesc-din-amintiri

Dana Nălbaru a împlinit vârsta de 47 de ani pe data de 23 octombrie. Soţia lui Dragoş Bucur a decis să se retragă din lumina reflectoarelor de mult timp, dar, cu toate acestea, ţine în continuare legătură cu fanii pe reţelele de socializare. Iată ce mesaj a publicat blondina cu ocazia aniversării.

Fosta solistă a trupei Hi-Q a decis în urmă cu câţiva ani să se mute departe de agitaţia din Capitală, la ţară, alături de familia sa. De atunci, şi-a concentrat toată atenţia asupra copiilor ei pe care îi creşte cu multă dragoste şi atenţie. În prezent are şi o afacere, mai exact o patiserie care se bucură de un real succes.

WhatsApp Image 2023 10 24 at 16.05.57
Dana Nălbaru a împlinit vârsta de 47

Ce mesaj a transmis Dana Nălbaru cu ocazia zilei de naştere

La cei 47 de ani, fosta cântăreaţă se declară fericită cu viaţa pe care o trăieşte. Soţia lui Dragoş Bucur mărturiseşte că nu trăieşte din amintiri, trecutul este trecut, iar tot ce îşi doreşte acum este să se poată bucura de linişte şi pace.

„47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte. Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent. Ziua de azi mi-o petrec în liniște, cu familia mea și mă declar fericită și recunoscătoare pentru tot. La mulți ani, mie! Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă mai repede pacea, așa cum ne-A promis”, a scris Dana Nălbaru în postarea sa de pe Instagram.

Dana Nălbaru a renunţat la viaţa publică

Artista a fost una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste ale anilor 2000, alături de Mihai Sturzu și Florin Groza în trupa Hi-Q. În momentul în care a decis să renunţe la muzică, pentru mulţi această veste a venit ca un şoc.

În cadrul podcast-ului Fain & Simplu, Dana Nălbaru a dezvăluit motivele retragerii din viața publică și cum a ajuns să se pocăiască.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a dezvăluit Dana Nălbaru în cadrul podcastului.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară. Din ce trăiesc acum, ce planuri au de viitor și cum își cresc copiii. 

Pentru că majoritatea oamenilor nu mai consideră traiul la țară ca fiind o provocare, Dragoș Bucur a devenit creator de conținut, un altfel de influencer. Prezentatorul de la Visuri la cheie și-a dorit de mult timp să renunțe la viața de la oraș și să se retragă în natură, însă, abia acum povestea lui a prins contur. Astfel, pentru cei care își doresc un trai modern la țară, în mijlocul naturii, Dragoș Bucur a lansat ”Rurality Show”

”M-am născut în București, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, să-și încarce bateriile, să aibă o livadă, să crească animale departe de zgomotul orașului, în natură, locul unde poate să-și lase copiii liberi în siguranță, iar visul aceste este pe cale sa devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran, influențăran”, a spus Dragoș Bucur în reality show-ul său.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (145 votes)