dana-nalbaru-a-vorbit-despre-decizia-care-i-a-schimbat-viata.-prin-ce-intamplare-neobisnuita-a-trecut-sotia-lui-dragos-bucur-intr-o-camera-de-hotel

Dana Nălbaru şi-a schimbat viaţa radical în ultimii ani. De mai bine de 8 ani s-a retras din lumina reflectoarelor şi şi-a dedicat viaţa familiei. De ceva timp, fosta cântăreaţa a intrat şi în afaceri alături de soţul său. Însă există unele schimbări care s-au produs în viaţa blondinei despre care nu a vorbit până acum. Iată despre ce este vorba.

Deşi s-a retras din viaţa publică, nu mai apare la evenimente sau emisiuni TV, Dana Nălbaru este în continuare activă în mediul online. Soţia lui Dragoş Bucur îşi promovează pe reţelele de socializare afacerea cu prăjituri de care este foarte mândră.

dragos bucur dana nalbaru
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur

Dana Nălbaru a explicat de ce a renunţat la cariera muzicală

Decizia de a nu a mai apărea la evenimente şi în viaţa mondenă este una cât se poate de radicală şi asumată. Invitată în podcastul Fain & Simplu realizat de Mihai Morar, fosta cântăreaţa a dezvăluit ce a determinat-o să facă acest pas.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (…). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.

În continuare, Dana Nălbaru a vorbit despre un moment  care i-a marcat viața, petrecută într-un hotel din Botoșani. Soţia lui Dragoş Bucur ajunsese acolo pentru un concert, iar o serie de evenimente care s-au petrecut pe drum, au făcut-o să pună la îndoială decizia de a se boteza.

Însă în camera de hotel s-a întâmplat un lucru cu totul neașteptat.

”Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez”, a mărturisit Dana Nălbaru.

Cum a luat Dana Nălbaru decizia de a se boteza

Întâmplarea din camera de hotel i-a schimbat total viaţa. Fosta cântăreaţă mărturiseşte că nu regretă nicio secundă decizia pe care a luat-o la momentul respectiv.

”Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul ”Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie”. Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi deschisesem Biblia și nu văzusem acel carton”, a povestit Dana Nălbaru.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.7/5 - (47 votes)