dana-roba-si-daniel-balaciu,-fata-in-fata!-ce-s-a-intamplat-in-sala-de-judecata:-imi-e-frica-de-el

Astăzi, 11 ianuarie 2024, Dana Roba și Daniel Balaciu s-au întâlnit din nou față în față. Make-up artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat în sala de judecată.

În iunie 2023, Dana Roba a trăit un adevărat coșmar. A ajuns acasă de la serviciu și a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. A ajuns în comă, la spital, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. O minune s-a produs, însă, iar Dana Roba a deschis ochii după experiența traumatizantă.

Astpzi, 11 ianuarie, a avut loc o nouă înfățișare a procesului, iar Dana Roba și Daniel Balaciu au fost față în față. Make-up artistul a dezvăluit că fostul ei soț nu și-a luat nicio secundă ochii de la ea. În acele momente a retrăit trauma trăită în urmă cu câteva luni. Teama s-a instalat rapid după ce și-a adus aminte că a fost lăsată într-o baltă de sânge.

”A fost foarte greu și este de fiecare dată când să îl văd în fața ochilor mei. Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el, ce să zic, foarte greu. Nu îmi plac astfel de înfățișări cu el, dar ce să fac. Sunt obligată. Sper ca legea să își facă treaba și să primească pedeapsa pe care trebuie să o primească. El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea ale lui cu moartea”, a declarat Dana Roba, la Star Magazin.

Dana Roba este susținută de avocatul ei, care a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”(…) Omul (n.r. Daniel Balaciu) se comporta de parcă erau soț și soție de o viață și convețuiau împreună. Este aberant ce a făcut acest om în sala de judecată, prin modul la care s-a uitat impasibil. Cu siguranță că pe timpul urmăririi penale și afirm cu tărie, că trebuia ca procurorul de caz, în urma probelor administrate în dosar, să incadreze acest personaj la tentativă de omor calificat”, a delcarat avocatul Danei Roba, la Star Magazin.

Daniel Balaciu nu renunță la amenințări

Deși se află în spatele gratiilor după ce și-a mutilat soția, Daniel Balaciu nu renunță la amenințări. Bărbatul a avertizat-o pe mama copiilor săi că urmează să apeleze la o faptă neașteptată atunci când va ieși din închisoare. Dana Roba a vorbit public despre avertismentul pe care l-a primit din partea fostului partener. Chiar fetițele ei i-au povestit despre discuția telefonică pe care a avut-o bărbatul cu mama lui.

Daniel Balaciu și-a sunat mama în preajma sărbătorilor de iarnă, chiar atunci când fiicele sale se aflau în vizită la ea: „De Crăciun am dus fetițele la soacra mea că plângea că ce sărbători sunt astea când fiul ei e la pârnaie, i-am zis că îi las fetițele la ea dacă vrea. Le-am lăsat trei ore și după m-am dus să le iau să le ducem la colindat. Mi-au zis fetițele că a a sunat ”dânsul”, că așa îi zic fetițele lui (n.r. tatălui lor), și că a zis că Beni e țigan, că el o să ne scoată afară din casă pe toți, că e gras și urât, că nu o să te ierte niciodată și că din cauza ta el e la pușcărie. El mă amenință pe mine din penitenciar, întâi să se scoată pe el din pușcărie, după să mă scoată pe mine din casă”, a declarat Dana Roba, conform spynews.ro.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (110 votes)