dani-otil,-declaratii-neasteptate-despre-copiii-andreei-esca:-traim-vremuri-ciudate.-acum-ei-sunt-vedete-la-antena-1

Dani Oțil a urcat pe scenă la Gala Premiilor TVmania 2023, unde a ținut un discurs destul de acid. Prezentatorul a făcut o remarcă neașteptată la adresa copiilor Andreei Esca.

Dani Oțil a ținut un discurs total neașteptat pe scenă, atunci când a câștigat alături de colegii lui de la „Neatza cu Răzvan și Dani” premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”. Prezentatorul a făcut o remarcă la adresa copiilor Andreei Esca, Aris și Alexia Eram, care participă la America Express – Drumul Soarelui, scrie libertatea.ro.

Dani Oțil, declarații neașteptate despre copiii Andreei Esca

Prezentatorul de la Antena 1 a precizat că „trăim vremuri ciudate” și că a fost atenționat înainte de urca pe scenă să nu mai spună lucruri răutăcioase. Dani Oțil nu a încheiat discursul său fără a face o remarcă despre cum cei doi copii ai Andreei Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, au ajuns vedete la trustul concurent. Colegul lui Răzvan Simion și-a amintit și despre faptul că înainte nu era lăsat să vorbească cu PRO TV-ul, iar acum Aris și Alexia Eram, cei doi copii ai Andreei Esca, sunt concurenți într-un show de la Antena 1.

„Nu am primit niciun speech. Culmea. Mi s-a spus să nu mai spun răutăți la TVmania. Trăim vremuri ciudate. Ca să înțelegeți cât de ciudate sunt, acum 15 ani luam un premiu tot cu Vizante pe scenă și ni s-a spus să nu vorbim cu Pro TV-ul. Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1. Vă mulțumesc!”, a spus Dani Oțil, pe scenă, la Gala Premiilor TVmania 2023, potrivit tvmania.ro.

Dani Oțil a recunoscut că a consumat substanţe interzise

Dani Oțil nu are nevoie de prea multe prezentări. Este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune, are o familie frumoasă, o căsnicie fericită şi un băieţel de care este foarte mândru. A reuşit de-a lungul timpului să cucerească publicul cu simţul umorului, dar şi prin faptul că oamenii l-au considerat extrem de cumpătat și la locul lui. Recent, în cadrul unui interviu, prezentatorul de la Antena 1 a făcut unele dezvăluiri la care nimeni nu se aştepta. Iată ce a spus vedeta despre consumul de droguri.

Atunci când vine vorba de trecutul lui Dani Oţil, mulţi ar putea crede că nu mai există lucruri notabile despre care acesta să nu fi vorbit. Dar recent, fanii lui au avut parte de o mare surpriză. Soţul Gabrielei Prisăcariu a recunoscut în fața tuturor că a consumat substanţe interzise, nu doar o dată, ci de mai multe ori. Citește tot articolul aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (124 votes)