dani-otil,-poveste-de-dragoste-cu-o-colega-de-la-neatza?-cine-este-femeia-cu-care-s-ar-fi-iubit-pe-ascuns

Dani Oțil s-a bucurat mereu de succes atât în ceea ce priveşte viaţa profesională, cât şi cea sentimentală. Încă de la începuturile sale în lumina redlectoarelor, domnişoarele au roit în jurul său, iar câteva dintre relaţiile pe care le-a avut au ajuns în atenţia publicului. Există însă o poveste amoroasă pe care moderatorul ar fi păstrat-o secret. Iată este femeia cu care s-ar fi iubit matinalul de la Neatza. Au fost colegi de emisiune!

Marea dragoste a lui Dani Oțil este fără urmă de îndoială Gabriela Prisăcariu, femeia cu care a ajuns în faţa altarului, dar şi care i-a dăruit un băieţel minunat. Înainte de a o cunoaşte însă, matinalul de la Antena 1 s-a iubit cu mai multe femei.

Dani Oţil, poveste de dragoste cu o colegă de la Neatza?

La un moment dat, s-a zvonit că ar fi avut o relație cu o colegă de breaslă, care era ceva mai tânără decât celelalte femei din viața lui. Este vorba despre Miruna Lică, fosta reporteriță de la Neatza cu Răzvan și Dani. La acea vreme, moderatorul Tv nu a confirmat, dar nici nu a infirmat presupusa idilă.

350270909 290464340002643 1737646476764051164 n
Dani Oțil ar fi avut o relație cu Miruna Lică, fosta reporteriță de la Neatza cu Răzvan și Dani

Cu ce femei s-a iubit Dani Oţil de-a lungul timpului

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil s-a iubit mai mult timp cu Mihaela Rădulescu. Cei doi au format un cuplu timp de aproximativ 6 ani, însă la un moment dat, drumurile lor s-au despărţit.

 „Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă, în alb, pe numele Mihaelei”, scria Dani Oțil pe rețelele de socializare, la acea vreme.

În anul 2017, Dani Oțil a avut o relație cu Diana Senteș, instructor de fitness și fostă „războinică” în emisiunea Exatlon. Ea a reușit să îl facă să o uite pe Mihaela Rădulescu, însă la un moment dat, acesta ar fi înșelat-o pe brunetă. Momentul în care s-au despărțit a fost destul de greu pentru Diana, conform mărturisirilor ei din acea vreme.

În prezent, Dani Oțil formează un cuplu cu Gabriela Prisăcariu, cea care a reușit să îi cucerească pe deplin inima. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Luca Tiago de care sunt foarte mândri.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (129 votes)