de-ce-a-pastrat-iulia-albu-numele-fostului-sot.-ce-scria-inainte-in-buletinul-vedetei-de-la-antena-1

Iulia Albu a devenit cunoscut celebritatea după ce s-a căsătorit cu designerul Mihai Albu. Puțini, însă, sunt cei care știu numele de domnișoară al vedetei.

De-a lungul timpului, Iulia Albu a reușit să-și creeze o imagine așa că a decis ca după despărțirea de tatăl fetiței sale să păstreze numele fostului soț. Fashion-editorul a intrat în lumea showbiz-ului românesc, însă înainte de căsătorie… Iulia Albu era cunoscută drept Iulia Voichița.  Astăzi, doar sora vedetei mai poartă acest nume de familie.

Concurenta de la America Express a avut și un alt motiv întemeiat pentru care a hotărât să păstreze numele lui Mihai Albu. Are legătură cu fiica celor doi foști soți.

”Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela”, dezvăluia Iulia Albu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Câți bani au primit Iulia Albu și Mike Iacob la America Express

Iulia Albu și Mike Iacob au fost eliminați de la America Express în ediția din 13 decembrie. Pentru vedetă, experiența America Express s-a dovedit a fi mai grea decât ar fi crezut. Cei doi și-au adresat cuvinte dure, iar iubitul Iuliei Albu a fost pus la zid pentru comportamentul său agresiv din cadrul reality show-ului.

Au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar au ratat șansa de a ajunge în finală: ”Moralitatea și asumarea sunt veșminte grele. Nu am plâns, nu am clacat. Este o competiție, nu sfârșitul lumii. Iar toți de acolo am fost toți concurenți, nu eroi naționali”, a scris Iulia Albu pe contul ei personal de Instagram.

Au părăsit competiția, dar nu cu buzunarele goale! Conform informațiilor apărute în presă, Iulia ar fi primit 2.000 de euro pentru fiecare săptămână la America Express, iar Mike Iacob 1.000 de euro. Astfel, cei doi și-au mărit bugetul familiei cu 24.000 de euro pentru timpul petrecut în competiție.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (41 votes)