de-ce-miros-urat-prosoapele.-pune-asta-in-masina-de-spalat-si-prosoapele-vor-mirosi-a-curat

Prosoapele tale miros urât după spălare, în ciuda faptului că folosești detergent de calitate și balsam parfumat?

Nu-ți face probleme, există o soluție simplă, ieftină și eficientă care te ajută să elimini mirosul neplăcut din prosoape. Ai nevoie de doar două ingrediente pe care sigur le ai acasăAflă mai jos care sunt motivele pentru care prosoapele capătă un miros urât, de ce nu e bine să folosești balsam de rufe și cum scapi de izul stătut din prosoape.

De ce miros urât prosoapele

Unul dintre motivele pentru careprosoapele capătă miros neplăcut, ca de mucegai, este că în timp se acumulează detergent și balsam în fibrele textile. Astfel, se creează un fel de peliculă și prosoapele nu mai absorb la fel de bine apa și nici nu se usucă în întregime, favorizând apariția bacteriilor care determină mirosul neplăcut. Vezi aici cum scapi de mirosul neplăcut din prosoape. Cea mai eficientă metodă prin care elimini mirosul oribil este una la îndemâna tuturor și foarte ieftină.

Ce să pui în apa în care speli prosoapele de bucătărie

Ce să pui în apa în care speli prosoapele de bucătărie. Toate petele și mirosul neplăcut vor dispărea pe loc.

Dacă nu le spălați și nu le igienizați, prosoapele vor acumula în cele din urmă pete galbene, maro sau negre și vor deveni un teren propice pentru germenii periculoși pentru sănătate. De fapt, un prosop de bucătărie este unul dintre cele zece articole de uz casnic cu cele mai multe bacterii. Din acest motiv, v-am pregătit câteva trucuri despre cum să degresați, să spălați și să igienizați prosoapele de bucătărie.

Bicarbonatul de sodiu are proprietăți excelente pentru îndepărtarea celor mai dure pete de pe țesături. Curăță, dezinfectează și albește țesăturile. Citește toată știrea aici.

sursa foto: Shutterstock

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (88 votes)