declaratii-in-exclusivitate-ale-antreprenorilor-in-care-a-investit-felix-patrascanu-in-aceasta-seara,-la-imperiul-leilor

În această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV a fost o nouă ediție a show-ului în care antreprenorii cu idei ce pot aduce un plus în țară sau pot face o schimbare, Imperiul Leilor. De această dată, printre Investitorii impresionați cu adevărat de propunerile ascultate a fost Felix Pătrășcanu. Omul de afaceri a investit 300.000 de euro pentru 21% și un împrumut de 400.000 de euro pentru Cargo Buddy, firma care promite să reprezinte viitorul transportului de marfă și 50.000 de euro pentru 25%, alături de Cristina Bâtlan, în Miraj, brand-ul care a fost cândva un adevărat reper în parfumuri.

În exclusivitate, proprietarii celor două brand-uri – Mihai Năstase și Florin Pețu (Cargo Buddy) și Cristina și Florin Găină (Miraj) ne-au vorbit despre experiența lor în emisiune.

  1. La ce te gândeai când așteptai să intri în fața Leilor?

Mihai Năstase (Cargo Buddy) – Mă gândeam la întrebările pe care le vor pune investitorii și la felul în care o să le răspund.

Florin Găină (Miraj) – Înainte să intrăm în fața Leilor au început emoțiile. A fost un moment în care mai mult am simțit decât să gândim.

  1. Cât te-ai pregătit pentru prezentarea de astăzi? Ce emoții te încercau până să începi?

Mihai Năstase (Cargo Buddy) – Pentru prezentarea de astăzi pot să spun că m-am pregătit de când am lansat aplicația din 2021, am avut multe întâlniri asemănătoare, iar asta m-a ajutat să pot prezenta aplicația.

Florin Găină (Miraj) – Ne-am pregătit destul de mult. Cu o zi înainte de filmări, am schimbat pitch-ul complet, așa că a trebuit să exersăm intensiv.

  1. Cu ce sfaturi pleci mai departe pentru îmbunătățirea afacerii tale?

Mihai Năstase (Cargo Buddy) – În primul rând, am să țin cont de sfaturile lui Răzvan Raț, dar în mare parte o să țin cont de sfaturile domnului Felix Pătrășcanu, leu care a și ales să investească în afacerea noastră.

Florin Găină (Miraj) – Mergând înainte, vom acorda mai multă importanță portofoliului vechi de parfumuri.

  1. Ce ți-ai dori să rețină cei de acasă despre afacerea ta? Dar despre tine, ca antreprenor?

Mihai Năstase (Cargo Buddy) – Mi-aș dori să rețină că este o aplicație ușor de utilizat, destinată  persoanelor juridice, dar și pentru persoanele fizice care au de transportat mobilă, autoturisme sau mărfuri pe care nu le încarcă companiile de curierat.

Iar despre mine mi-aș dori să rețină că sunt un antreprenor cu experiență în industria transporturilor și că aplicația Cargo Buddy am făcut-o în urma experienței mele de expeditor, de transportator și de propietar casă de expediție.

Florin Găină (Miraj) – Mi-aș dori ca cei de acasă să rețină, în măsura în care am reușit să transmitem, faptul că s-au depus eforturi considerabile pentru a creea niște parfumuri veritabile, cu semnătura olfactivă proprie, care merită încercate.

  1. Cum ai descrie experiența participării în show?

Mihai Năstase (Cargo Buddy) – O experiență care mă ajută să trec la următorul nivel, o experiență care mi-a validat idea de business.

Florin Găină (Miraj) – Au fost ceva emoții înainte de show, dar după ce am intrat în platou și am văzut Leii, în mod ciudat m-am liniștit. Au reușit să-mi transmită calm și încredere.

Cu toate astea a fost intens, Leii au avut întrebări foarte grele și au punctat foarte bine anumite lucruri pe care am fi putut să le facem diferit. La un moment dat, chiar mi-am zis că nu merge foarte bine, dar am reușit să ne întoarcem norocul și în final să facem un deal chiar cu Leii pe care-i doream.

Emisiune revine săptămâna viitoare, marți, de la 21:30, pe PRO TV.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (111 votes)