dezvaluiri-din-culisele-emisiunii-america-express!-o-angajata-de-la-antena-1-a-povestit-totul:-eram-plina-de-vanatai

America Express a reuşit de-a lungul timpului să adune în faţa micilor ecrane sute de mii de telespectatori. Fanii emisiunii au văzut la televizor doar o parte din acţiunea de care au parte atât concurenţii, cât şi cei care se ocupă de producţia show-ului. Recent, o angajată de la Antena 1 a făcut dezvăluiri uluitoare din spatele camerelor.

America Express este de departe cel mai dur reality show din România. Acest lucru a fost confirmat de vedetele care au participat în emisiune. Probele, emoţiile, lipsa confortului de acasă, toate şi-au pus amprenta pe cei care au avut curaj să spună „DA” acestei aventuri.

O angajată de la Antena 1, dezvăluiri neștiute din spatele camerelor

Ei bine, nu doar concurenții care se luptă pentru marele premiu au de trecut prin numeroase probe de foc, ci şi cameramanii care îi însoțesc la orice pas. Recent, Octavia Iorga, o femeie-cameraman din reality-show-ul de la Antena 1, a povestit cât de dificil a fost job-ul ei.

„Mă așteptam să fie greu. N-am avut așteptări ușoare. Știam unde merg. La început eram plină de vânătăi, dar la un moment dat uiți. Era foarte greu ce se întâmpla în echipa noastră cu Cleduții. Zic asta pentru că ei erau statici. Era mai greu pentru mine, ca operator. Nu schimbi poziția corpului și e normal că te dor toate când stai într-o singură poziție. Așa… când mai mergi, mai alergi, mai schimbi poziția camerei”, sunt confesiunile făcute de angajata de la Antena 1, despre show-ul America Express, în cadrul podcastului.

Pe micile ecrane, telespectatorii nu au văzut niciodată realitatea pe care oamenii din producţie o trăiesc pe teren. Rănile, vânătăile, durerile de spate din cauza greutății pe care o poartă vreme de 12 ore, cât timp se filmează într-o zi, sunt doar câteva exemple.

Adriana Zamfir, jurnalista care era reporterul echipei formate din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, a confirmat dezvăluirile făcute de colega ei. 

„Când mă uitam la umărul ei, era roșu. Era să îi dea sângele”, a completat jurnalista.

Finala America Express 2023

În ultima ediție, doar două echipe se vor lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Telespectatorii emisiunii America Express-Drumul Soarelui se pot bucura de marea finală care va avea loc, miercuri, 27 decembrie 2023, pe Antena 1.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.4/5 - (47 votes)