diana-dumitrescu,-jignita-pe-platourile-de-filmare.-actrita-a-avut-un-soc:-nu-pot-sa-ti-spun-ce-am-simtit,-nu-pot-sa-ti-descriu-in-cuvinte

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Şatena s-a bucurat de un real succes în perioada în care juca în telenovele, dar se pare că tot atunci a trăit şi clipe grele. În cadrul unui interviu, vedeta a povestit un episod care a marcat-o profund. Iată despre ce este vorba.

Diana Dumitrescu a fost invitată recent în podcastul moderat de Ilinca Vandici, acolo unde a făcut o serie de mărturisiri neștiute despre perioada în care forma un cuplu cu Ducu Ion. Vedeta a povestit că a fost jignită de oamenii cu care lucra în telenovela Regina.

regina
Diana Dumitrescu în perioada în care juca în Regina

Diana Dumitrescu: Nu pot să-ți spun ce-am simtit, nu pot să-ți descriu în cuvinte”

Actriţa a jucat în numeroase telenovele românești, precum Inimă de țigan, Iubire ca în filme, Păcatele Evei,State de România și multe altele. De-a lungul timpului a trecut prin multe situaţii pe platourile de filmare, însă una a reuşit să îi lase un gust amar.

Diana a povestit un moment șocant, pe care l-a trăit în perioada respectivă, când a fost jignită de colegii săi.

„Filmam la Regina, eram în platou. Platourile sunt niște hale foarte mari unde sunt construite camerele care apar diverse. Și se filmează într-o parte a platoului și in cealaltă lumea mişuna. Şi când ai câte o pauză, te retragi. Şi m-am dus să mă întind pe o canapea, și în camera din spate erau alţi oameni care stăteau de vorbă. Vreţi să-ți spun cum m-au numit? C***ă, proastă… oameni cu care mă pup când vin, îmi iau la revedere, cu care am stat la masă și mâncam. Nu pot să-ți spun ce-am simtit, nu pot să-ți descriu în cuvinte.

Nu ştiu de unde am avut tăria asta, dar m-am dus și le-am spus „Vorbiți mai încet că se filmează și se aude”, și am plecat. M-am dus la mine în mașină și am făcut niște ture prin Buftea și am plâns. A fost un șoc real! Știam că oamenii sunt răi, dar… Foarte trist!”, a spus Diana Dumitrescu în podcastul Teascult cu Ilinca Vandici.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.6/5 - (66 votes)