dieta-andreei-esca.-prezentatoarea-stirilor-protv-nu-se-abate-niciodata-de-la-aceste-reguli-+-la-ce-alimente-a-renuntat

Andreea Esca a debutat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Telespectatorii care o urmăresc încă din perioada respectivă nu au sesizat mari schimbări în ceea ce priveşte aspectul său fizic. Asta pentru că ştirista de la ProTV a avut mereu grijă de felul în care arată. Întrebată cum reuşeşte să se menţină în formă, vedeta le-a dezvăluit doamnelor şi domnişoarelor la ce trucuri apelează vedeta.

Cei care nu ştiu adevărul ar spune că Andreea Esca nu are 51 de ani. Deşi a recunoscut în repetate rânduri că îi este greu să se abţină atunci când vine vorba de mâncare, ştirista a ştiut cum să menţină un echilibru şi să nu cadă prea des în „ispită”.

Andreea Esca
Andreea Esca prezentatoarea ştirilor ProTV

Cu ce dietă a slăbit Andreea Esca

Dieta Andreei Esca este una destul de simplă cu care poţi să dai jos rapid kilogramele nedorite. Vedeta a apelat la ajutorul unui nutriționist care i-a făcut un set de analizele necesare, iar apoi i-a spus exact ce are de făcut.

Una dintre regulile pe care prezentatoarea le-a respectat a fost asocierea corectă a alimentelor.

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”a susținut Andreea Esca într-un interviu.

La ce alimente a renunţat vedeta de la ProTV

De asemenea, cantitatea de carne pe care vedeta de la ProTV o consuma a fost redusă la jumate. În acelaşi timp, ştirista a renunțat la dulciuri și a limitat consumul de pâine la o singură felie pentru fiecare masă.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a povestit Andreea Esca pentru click.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (111 votes)