divort-neasteptat-in-showbiz!-stefan-stan,-primele-declaratii-despre-separarea-de-mama-copiilor-lui:-casnicia-nu-este-pentru-toata-lumea

Ștefan Stan și soția sa au luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care au anunţat că divorţează. După mai multe speculaţii care apăruseră în spaţiul public, artistul a decis să lămurească lucrurile şi a făcut declaraţii despre separare. Cei doi nu văd despărţirea ca pe un lucru rău, ci din contră, amândoi consideră că le va fi mult mai bine aşa.

Artistul şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu recent, copleşit de numărul de mesaje pe care le-a primit din partea fanilor săi. Ştefan Stan a explicat că „socotelile” s-au încheiat într-un mod cât se poate de civilizat, păstrează legătura şi se vizitează cât de des pot de dragul celor două fetiţe pe care le au împreună. Chiar sâmbătă, artistul a plecat în Germania, să-și viziteze familia.

323093984 1597466207350645 5677766917418350986 n
Ştefan Stan şi soţia lui au divorţat

Ștefan Stan, motivul pentru care a decis să divorțeze de soția sa, Simona

“Nimeni nu se desparte pentru că e fericit. Nimeni nu face lucrul acesta. Noi suntem fericiți că am ales să mergem pe drumuri separate. Am ales să facem asta și să avem grijă de 2 copii minunați, creați din iubirea noastră. Lor nu le lipsește nimic, au toată atenția părinților. Mai puțin a mea, fizică, dar vorbesc cu fetele mele mereu pe videocall. Merg la ele în permanență. Toată lumea își dă cu părerea, am văzut că s-au speculat multe lucruri. Era cineva care spunea că eu merg doar o dată la 2-3 luni să-mi văd familia. Până în Germania sunt 2000 km. Cu mașina faci aproximativ 17-20 de ore, fără oprire, e foarte dificil. Plus că te mai oprești, obosești. Nu îmi permit să fac asta tot timpul pentru că am de muncă, am contracte pe care trebuie să le onorez. Eu sunt un om de onoare, nu am tras țepe și nu am făcut prostii”, a declarat în exclusivitate Ștefan Stan pentru fanatik.ro.

„Fetele mele nu vor trăi din pensie alimentară”

În presă s-a speculat că cei doi au ajuns la divorţ din cauza problemelor financiare. Artistul a ținut să lămurească și acest lucru.

“Ceea ce spune lumea, că nu îmi ajut financiar familia, mi se pare o mizerie. Nu a existat niciodată separare din punct de vedere financiar la noi. Tot ce am făcut eu, ea a știut și invers.

Toate punctele financiare le-am discutat deja. Se va stabili o pensie alimentară de către statul german, dar este irelevantă pentru noi. Fetele mele nu vor trăi din pensie alimentară. Eu am grijă să nu le lipsească absolut nimic. Și când spun lucrul acesta, mă refer inclusiv la Simona. Sacrificiile sunt din ambele părți. Dacă unul dintre noi are nevoie de sprijin de orice natură, sunt unul alături de celălalt. Am ajuns la concluzia că noi doi funcționăm mult mai bine ca prieteni. Căsnicia, din punctul meu de vedere nu este pentru toată lumea. Decizia a fost luată de comun acord.

Noi nu ne-am căsătorit pentru că am avut nevoie unul de celălalt. Nici nu ne-am căsătorit ca să facem copii și să ne placă lumea. Ne-am căsătorit pentru că a existat o dragoste greu de explicat în cuvinte. Iar rodul acestei iubiri sunt fiicele noastre, pe care le divinizăm”, a mai spus  artistul.

Ștefan Stan: „De acolo au pornit divergențele între noi”

“Au intervenit diferite discuții, ea și-a dorit foarte mult ca eu să vin în Germania. Eu nu am putut să fac lucrul acesta. Am stat și am calculat lucrurile și eu nu pot să fac lucrul acesta. Nu simt că țara aceea ar fi pentru mine. Ca fetele mele să crească și să aibă o educație acolo, da.

Și cred că acesta a fost startul, de acolo au pornit divergențele între noi. Dar noi am făcut împreună cu nașul fetelor o cafenea acolo. E un bistro unde lumea mănâncă preparatele gătite de Simona. Ne-am gândit că acela ar fi un venit suplimentar față de ceea ce fac eu.

Sărbători pentru mine nu mai există de ceva vreme. Îmi place să văd la alții. Nu sunt genul acela de artist care să mimeze fericirea lângă brad cu cineva, doar să dau bine la public. Eu am de muncă. Iar Crăciunul este pentru copiii mei, să se bucure de tot, trebuie să trăiască magia aceasta”, a mai declarat Ștefan Stan pentru sursa citată.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.5/5 - (14 votes)