doina-teodoru,-consternata-de-demisia-lui-catalin-scarlatescu-de-la-chefi-la-cutite.-cand-a-aflat-vestea,-de-fapt:-imi-pare-rau!

Doina Teodoru a rămas uimită atunci când a aflat de demisia lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite. Actrița ar fi aflat despre plecarea partenerului său de la Antena 1 abia după ce s-ar fi viralizat informația în presă.

Doina Teodoru a rămas mută de uimire atunci când a aflat despre plecarea iubitului ei și a chefilor Florin Dumitrescu și Sorin Bontea din show-ul culinar de la Antena 1. Fosta concurentă de la America Express a fost luată prin surprindere, la fel cum s-a întâmplat cu cei care au aflat vestea.

Se pare că actrița nu ar fi știut despre decizia pe care Cătălin Scărlătescu urma să o ia. Aceasta ar fi aflat destul de târziu. Potrivit spuselor sale, juratul de la Chefi la Cuțite va putea fi urmărit în alte proiecte, însă nu a dat tot din casă! Momentan, nu se știe dacă Scărlătescu va semna în viitorul apropiat un contract cu alt post de televiziune.

Cert este că Doina Teodoru își va susține iubitul în orice alegere pe care o va face.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal. Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a mărturisit Doina Teodoru pentru ego.ro.

doina teodoru si catalin scarlatescu 6 3
Doina Teodoru a aflat mai târziu despre demisia lui Scărlătescu (sursa FOTO: Facebook)

De ce au plecat chefii de la Antena 1

Pe 10 octombrie, Antena 1 anunța că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai fi prezenți în noul sezon Chefi la Cuțite. Potrivit informațiilor oferite, chiar înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 13, cei trei chefi au decis să se retragă din show-ul culinar.

Motivul? Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea s-ar fi plâns că au o stare de oboseală permanentă și vor să ia o pauză. Fanii emisiunii au fost dezamăgiți de vestea plecării celor trei chefi și și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare.

După plecarea lor, au tot existat zvonuri potrivit cărora cei trei chefi pregătesc revenirea pe micile ecrane la un alt post de televiziune. Până în momentul de față, însă, nu a fost confirmat absolut nimic.

SURSA FOTO: Social Media & arhivă CIAO

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (94 votes)