dorian-popa-a-vorbit-despre-un-subiect-dureros-din-viata-lui.-abia-acum-si-a-facut-curaj:-nu-mi-a-fost-niciodata-rusine-sa-recunosc

Dorian Popa nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, deşi uneori nu i-a făcut plăcere să abordeze unele subiecte. Şi-a expus viaţa în faţa celor care îl urmăresc, chiar dacă a fost judecat. În cadrul unui interviu, artistul a recunoscut că în trecut s-a confruntat cu unele complexe. Aflaţi toate detaliile în rândurile de mai jos.

Dorian Popa a făcut tot ce a putut pentru a-şi depăşi condiţia. Şi-a dorit să trăiască o viaţă frumoasă, iar în prezent rezultatele muncii sale se văd, atât în ceea ce privește cariera sa, dar și aspectul fizic. Cântăreţul recunoaşte că în adolescenţă nu era deloc mulţumit de felul în care arată, dar cu ajutorul sportului s-a transformat total.

Dorian Popa in copilarie 3
Dorian Popa în copilărie

Cu ce complexe s-a confruntat artistul în adolescenţă

Dorian Popa a povestit că în copilărie s-a confruntat cu complexe din cauza aspectului fizic. Deși acum întoarce capetele domnișoarelor atunci când iese în public, în trecut, artistul era foarte slab.

„Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea. Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani ce înțelege? Bine, glumea, evident. Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată, să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu. (…)

Am mai avut complexul „capului deformat” , pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T.. Și am mai avut, dar am înțeles că ăsta sunt eu, complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional”, a povestit Dorian Popa în podcastul lui Damian Drăghici.

Dorian Popa, primele declaraţii după ce a condus sub influenţa substanţelor interzise

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiști. Artistul era la volanul bolidului său de lux în lenjerie intimă și prezenta suspiciuni că s-ar fi drogat. În urma testării cu aparatul din dotare a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Ulterior, artistul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal după toată isprava. Nu a avut, însă, nicio reacție publică până acum! După ce a venit rezultatul raportului INML, care a arătat că Dorian consumase canabis, artistul a decis să le transmită un mesaj fanilor.

„Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am”

Și-a cerut scuze public, asta după ce a recunoscut că a consumat canabis. Dar, spune el, acest lucru s-ar fi întâmplat cu câteva zile înainte să fie oprit de polițiști. Deși știa că rezultatul la Drugtest poate ieși pozitiv chiar și după mai mult timp, Dorian Popa s-a urcat la volan.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”a spus Dorian Popa într-un videoclip postat pe YouTube.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (112 votes)