dorian-popa,-in-lacrimi-dupa-ce-a-fost-prins-drogat-la-volan.-i-s-a-confesat-unei-artiste-celebre:-plangea-si-se-blestema

Vestea că Dorian Popa a fost prins drogat la volan a căzut ca un trăsnet! Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că la începutul lunii septembrie, artistul a fost în Maramureș, în satul Voinicei, ca să le explice tinerilor cât de nocive sunt substanțele interzise. Situația prin care trece l-a afectat extrem de mult. Dorian Popa i s-a confesat unei artiste celebre din România cu ochii în lacrimi.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiști. Artistul era la volanul bolidului său de lux în lenjerie intimă și prezenta suspiciuni că s-ar fi drogat. În urma testării cu aparatul din dotare a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Ulterior, artistul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal după toată isprava. Artistul nu a oferit încă o explicație publică, dar se pare că este extrem de afectat după ce a fost pus la zid de toată lumea. Elena Merișoreanu ar fi vorbit cu Dorian, care i-a spus partea lui de adevăr cu ochii în lacrimi.

Elena Merișoreanu: ”Plângea și se blestema”

Dorian Popa i-ar fi mărturisit Elenei Merișoreanu că în noaptea respectivă se afla într-un club. Acolo se fuma și el a inhalat din greșeală. Se pare că artistul lua și niște pastile în ultima perioadă, ca să se odihnească mai bine.

„Am vorbit cu el, aseară, la telefon. Plângea saracul. Se blestema că e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma. Și că a inhalat de acolo.

În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni. Muncește foarte mult. Are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios. Mereu se roagă”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

Sindicatul Europol confirmă faptul că Dorian Popa s-a urcat la volan după ce a consumat cannabis.

„Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că aceasta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel e mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan.

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statul social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”.

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (114 votes)