dorian-popa,-prins-drogat-la-volanul-bolidului-lamborghini.-era-doar-in-lenjerie-intima

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului Lamborghini. Artistul purta doar în lenjerie intimă.

Dorian Popa a fost depistat sub influența drogurilor la volanul unui Lamborghini, în Domnești, județul Ilfov. Acesta ar fi consumat canabis, potrivit unor surse judiciare, și se afla la volan doar în lenjerie intimă.

Dorian Popa, prins drogat la volanul bolidului Lamborghini

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ce se întâmplă în relația lui Dorian Popa după 11 ani

În ciuda preocupărilor diferite pe care le au, cuplul Dorian Popa și Claudia Iosif rezistă de 11 ani! Influencerul recunoaște că el și iubita lui își petrec timpul liber și separat, iar asta nu le-a afectat relația. 

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de 11 ani. În tot acest timp, cea supranumită ”Babs” a stat mereu alături de iubitul ei și l-a susținut în proiectele pe care Dorian le are. Fie că vorbim de vlogging sau chiar investiții imobiliare.

Așa cum se întâmplă mai mereu îdupă atâția ani, relațiile se mai și transformă. CANCAN.RO l-a întrebat pe Dorian despre raportul pe care îl are în acest moment cu iubita lui, Babs. Are sau nu timp Dorian să îi acorde atenției iubitei și cum reacționează aceasta?

Eu când ajung acasă îi spun:  Eu nu am mai ieșit demult în public. Ea oricum nu prea ieșea, ieșea alături de mine, știu că își dorea demult să iasă cu prietenele ei la un eveniment, i-am zis ieși liniștită, oricum eram la concert. Nu aș vrea să sun a om lipsit de bun simț, însă din păcate, nu mă mai încarcă pozitiv aceste evenimente. Nu știu dacă m-am schimbat eu, dacă am îmbătrânit eu”, a dezvăluit Dorian Popa. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ce propunere indecentă a primit Dorian Popa

Dorian Popa este un artist curtat de mulți în ceea ce privește partea profesională. Și pentru că brandurile de toate felurile își doresc ca celebrul vlogger și influencer să le facă reclamă și să își asocieze numele cu acesta, îi revine sarcina să aleagă cu cine vrea să lucreze. Ofertele sunt astfel generoase dar nu întotdeauna pe placul lui.

Cea mai „nebună” ofertă refuzată de mine a fost de 100.000€ / an pentru promovare videochat. Refuzat instant!”, a declarat acesta pentru CIAO.RO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (116 votes)