dragos-bucur-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-din-cauza-unor-probleme-de-sanatate:-a-fost-foarte-greu

Dragoş Bucur a ajuns de urgenţă la spital. Dragoș Bucur şi-a concentrat atenţia în ultima perioadă pe filmul „Încă două lozuri” care va intra în cinematografe la finalul lunii. În timpul filmărilor, soţul Danei Nălbaru s-a confruntat cu unele probleme de sănătate care l-au pus în dificultate. În cadrul unui interviu recent actorul a oferit mai multe detalii. 

Pe 27 octombrie în cinematografele din țara va ajunge producția ”Încă două lozuri”, care-i are în prim plan pe Alexandru Papadopol, Dragoș Bucur și Dorian Boguță. Cei trei actori au promovat activ în ultima vreme lansarea, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum continuă peripețiile personajelor.

inca doua lozuri dragos bucur 4
Dragoş Bucur joacă în filmul „Încă două lozuri”

Dragoş Bucur a vorbit despre cele mai grele momente de pe platourile de filmare

Dragoș Bucur a dezvăluit recent care au fost cele mai grele secvențe pe care le-a avut de filmat. Se pare că juratul de la Românii au talent s-a confruntat cu unele probleme de sănătate din cauza unei crize de rinichi pe care a avut-o în acea perioadă.

„Pentru mine, cele mai grele secvenţe din film au fost cele filmate la Slatina. Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi… Cine a avut vreodată pietre la rinichi, înţelege la ce mă refer când spun greu. A fost foarte greu, noroc cu ţuica băieţilor de la props (recuzită, n.r.), care a deschis calea pietrelor către canalizare”, a spus actorul pentru paginademedia.

Juratul de la Românii au talent, experienţă uimitoare pe scena unui festival

Doi dintre protagoniştii peliculei au fost prezenţi la lansasarea piesei „Ce seară minunată”, coloana sonoră a filmului, alături de Mario Fresh și Renato. Dragoș și Dorian au urcat pe scena celui mai important festival din țară alături de cântăreţi, iar reacţia publicului a fost în delir.

Soţul Danei Nălbaru recunoaște că în ciuda faptului că are o experiență amplă pe scene mari, emoția de la festival nu s-a comparat cu ceea ce mai trăise: „Am fost pe scene de teatru, am jucat chiar la Acropole în Atena, am filmat cu mari nume ale cinematografiei și lângă regizori geniali, dar trebuie sa recunosc un lucru – energia pe care o primești de la mii de oameni care cântă împreună cu tine este de neegalat!”

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.5/5 - (43 votes)