dupa-america-express,-catalin-scarlatescu-si-doina-teodoru-pleaca-in-asia:-plecam-din-singapore-si-dumnezeu-stie-unde-vom-ajunge

După America Express, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru pleacă în Asia. Cei doi și-au plănuit o vacanță pentru sărbătorile de iarnă.

Cătălin Scărlătescu are planuri mari și pe plan profesional, și personal, după demisia de la „Chefi la cuțite”. Celebrul bucătar și-a lansat online o carte de rețete, iar în curând va pleca din România, el și Doina Teodoru au planificat o vacanță în Asia.

„De sărbători mergem în Asia, plecăm de undeva din Singapore și Dumnezeu știe unde vom ajunge. Avem 3 săptămâni să ne relaxăm! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanță. Ultima a fost în iulie. Pentru 2024 îmi doresc să duc la bun sfârșit ce am început anul acesta și să mă distrez”, a mai spus Doina Teodoru pentru Playtech.

Doina Teodoru: „Plătește cine pune primul mâna pe portofel”

Întrebată cine plătește, în general, vacanțele, Doina Teodoru a explicat că ea și Cătălin Scărlătescu nu au banii la comun, dar nu pun jumătate, jumătate. „El este foarte comod și lasă toată organizarea pe umerii mei. Nu îi place să aleagă, să hotărască.

Stă 100 de ani până alege o locație și atunci, eu îmi pierd răbdarea și aleg eu unde mergem și ce facem. El decartează doar timpul lui lângă mine. Nu ne punem problema de bani, dacă punem jumate, jumate, un sfert sau trei sferturi. Pur și simplu ne hotărâm unde mergem. Banii noștri nu sunt la comun! Mai precis, plătește cine pune primul mâna pe portofel”, a declarat Doina Teodoru pentru sursa precizată mai sus.

Cătălin Scărlătescu şi-a lăsat invitaţii cu un gust amar la premiera noului proiect

După plecare de la Chefi la cuţite, Cătălin Scărlătescu nu a stat degeaba. Fostul jurat de la Antena 1 a lansat zilele trecute prima carte digitală de bucate din România. Alături de el au fost cei doi colegi cu care a lucrat timp de 12 sezoane pentru show-ul culinar, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, iubita Doina Teodoru, dar şi zeci de fani. Deşi celebrul bucătar a lucrat intens pentru organizarea acestui eveniment, lucrurile se pare că nu au ieşit aşa cum mulţi au sperat. Una dintre invitatele chef-ului a fost dezamăgită de modul în care s-au desfăşurat lucrurile. Toate detaliile, mai jos în articol.

Din 14 decembrie, fanii lui Cătălin Scărlătescu se pot bucura de reţetele inedite pregătite de celebrul bucătar într-o carte digitală unică în ţara noastră. Deşi fostul jurat de la Antena 1 a lucrat intens pentru acest proiect de care este foarte mândru, se pare că evenimentul de lansare nu a fost la nivelul așteptat. Cel puțin așa susține Alina, una dintre cititoarele noastre care ne-a trimis un mesaj pe adresa de pont [email protected]. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (107 votes)