ei-au-castigat-love-island-si-50.000-de-euro!-eu-nu-cred-ca-traim-asa-ceva!-e-incredibil!

Primul sezon Love Island de la PRO TV a luat sfârșit! Marii câștigători ai finale reality show-ului desfășurat în Tenerife au fost anunțați cu emoții.

Primul sezon Love Island de la PRO TV a luat sfârșit! Marii câștigători ai finale reality show-ului desfășurat în Tenerife au fost anunțați cu emoții. Pentru că au fost sinceri și vor pleca acasă îndrăgostiți, publicul a votat câștigătorii fără a sta prea mult pe gânduri.

Aceștia sunt Anne Dan și Adrian Butușină care au plecat acasă mai bogați și plini de experiențe frumoase. Ei au câștigat premiul cel mare de 50.000 de euro. În marea finală, prezentatoarea Alina Ceușan le-a prezentat câștigătorilor două plicuri și i-a pus să aleagă. Annes a tras plicul în care se afla scrisă suma de 50.000 de euro, iar Adrian plicul în care era desenată o inimă, cea de la Love Island.

Ei au câștigat Love Island și 50.000 de euro!

Anne a fost întrebată dacă vrea să împartă premiul cu Adrian, alesul inimii sale sau să păstreze ea toți banii dar frumoasa blondă, model la bază, a răspuns că este normal să împartă banii cu cel care i-a furat inima și de care s-a îndrăgostit în casa Love Island de la PRO TV.

Cele trei cupluri care au rămas în marea finală Love Island au fost Denis și Alexia, Denisa și Cătălin și Adrian și Anne. Spre surprinderea tuturor, Denis și Alexia  au primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Deși nu se așteptau pentru că nu au reușit să creeze o conexiune între ei în casa Love Island din Tenerife, Călin și Denisa au ieșit pe locul al doilea, în timp ce marii câștigători ai primului sezon Love Island au plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro, extrem de fericiți și îndrăgostiți.

“Doamne ferește!”, a exclamat Anne în timp ce se afla în așteptarea rezultatului oficial al votului publicului.

“Nu pot să cred că sunt aici! E incredibil așa ceva, e incredibil! Eu nu cred că trăim așa ceva! Doamne, nu pot să cred așa ceva! N-ai cum…nu pot! Am câștigat, ești nebun! Am câștigat!”, a exclamat Anne când a aflat că ea și Adrian au câștigat primul sezon. “Am rămas fără cuvinte!”, a apucat să spună și Adrian.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (80 votes)