ei-sunt-concurentii-de-la-te-cunosc-de-undeva,-sezonul-20.-surpriza-pregatita-de-antena-1!

Emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a ajuns la sezonul 20 și promite să fie de excepție! Iată cine sunt noii concurenți care luptă pentru marele premiu de 15.000 de euro.

Filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva” au început deja, iar producătorii de la Antena 1 au pregătit multe surprize pentru telespectatori. Ca în fiecare an, echipele vor trece prin transformări incredibile și vor interpreta diverse genuri muzicale.

Sezonul 20 al emisiunii aduce pe scena „Te cunosc de undeva” 8 echipe senzaționale! Telespectatorii vor fi martorii unor transformări spectaculoase, iar Alina Pușcaș și Pepe vor fi, așa cum ne-am obișnuit deja, gazdele emisiunii de divertisment de la Antena 1. Iată care sunt cei 16 concurenți pregătiți de cele mai mari provocări:

  • Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, câștigători a două sezoane TCDU,
  • Florin Ristei și Ilona Brezoianu,
  • Shift și Connect-R,
  • Romică Țociu și Paula Chirilă,
  • Jo și Liviu Teodorescu,
  • Zarug și Eliza Natanticu,
  • Bella Santiago și Barbara Mandinga,
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis.

Juriul va fi format din 5 membri

Juriul va fi format din 5 membri, asta după ce în sezonul trecut Mihai Petre li s-a alăturat lui Cristi Iacob și  Aurelian Temișan, Andreei Bălan și Ozanei Barabncea. Alina Pușcaș este gazda acestei emisiuni, încă din anul 2012. În primele 16 sezoane, Cosmin Seleși i-a fost alături pe scena „Te cunosc de undeva”, însă acesta a încheiat colaborarea cu trustul, după 9 ani.

Începând cu sezonul 17, Alina Pușcaș prezintă emisiunea împreună cu Pepe. Artistul a fost concurent vreme de câțiva ani și a făcut parte chiar și din juriul emisiunii.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele!

De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală”, a declarat Pepe, atunci când a primit propunerea de a prezenta emisiunea.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (105 votes)