exclusiv-|-a-renuntat-la-dubai-si-a-petrecut-la-gura-humorului!-cum-a-intrat-cristina-spatar-in-2024!

Cristina Spătar a ales să petreacă un sfârșit de an în familie pentru că acolo se simte cel mai bine.

Regina R&B-ului avea planuri mari pentru Revelion și ar fi trebuit să meargă cu soțul ei la Dubai. Au intervenit însă câteva schimbări pe ultima sută de metri așa că artista a ajuns la Gura Humorului. Alături de soțul ei, omul de afaceri Vicențiu Mocanu, candidatul AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Și pentru că sora ei a ajuns acasă din Italia, iar familia s-a întregit, Cristina Spătar a avut-o și pe ea alături la Revelionul magic petrecut în Bucovina.

A fost un Revelion cu muzică românească, hore, s-au jucat ursul, capra, s-au cântat colinde, s-a sorcovit, s-a spus Plugușorul, s-a mâncat bine și s-au distrat cu toții, pentru ca se poate face asta și în România.

A renunțat la Dubai și a petrecut la Gura Humorului!

„Am intrat în noul an de la Gura Humorului. A fost o petrecere în stil tradițional, atipică față de ceea ce facem noi de obicei, cu vițel și purceluși la proțap, mâncare românească multă și bună, deja îmi este frică să mă urc pe cântar. M-am bucurat să am familia alături, pe soțul meu care a fost alături de George Simion și Revelionul AUR organizat aici, în Bucovina.

Sora mea, Narcisa m-a însoțit, am fost împreună, ne așteaptă de altfel și multe proiecte frumoase împreună. Mă bucur că am reușit să mergem și la Mănăstirea Moldovița unde a fost foarte frumos! Am petrecut timp de calitate în familie și asta a fost cel mai important pentru că ne-am încărcat pentru ce ne așteaptă în noul an. Urmează multe planuri și proiecte frumoase! Vă dorim tuturor La mulți ani și să aveți un an bun, prosper, sănătos și frumos! Să vă fie bine!”, a spus Cristina Spătar.

Cum a intrat Cristina Spătar în 2024!

Regina R&B-ului este fericită pentru că anul acesta, începând din luna ianuarie, urmează să lanseze piese noi și să se concentreze pe cariera sa artistică care se va dezvolta în cel mai frumos mod posibil.

Urmează multe evenimente frumoase pentru Cristina Spătar iar piesele noi sunt deja pregătite în studioul de înregistrări. Cristina Spătar încearcă să îmbine armonios viața de familie cu cea artistică și deocamdată se sincronizează de minune. Ceea ce va urma însă pentru artistă se anunță a fi spectaculos! Surprizele vor fi dezvăluite pe parcurs.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (132 votes)