exclusiv-|-alina-sorescu-a-petrecut-craciunul-fara-fetele-ei:-din-pacate

Alina Sorescu a avut parte de un Crăciun pe care l-a petrecut în sânul familiei sale, la Roșiorii de Vede, dar fără cele două fetițe ale sale, Raisa și Carolina.

A fost rândul tatălui lor, al lui Alexandru Ciucu, să stea cu ele de Crăciun așa că artista se va bucura de copilele ei chiar în ziua de Revelion. Pentru că a dorit să mențină tradiția în familie, cea pe care o respectă încă de mică, Alina Sorescu a plecat în București și a petrecut sărbătoarea sfântă a nașterii lui Iisus alături de unchi, mătușe, verișori și părinții ei.

Alina Sorescu a petrecut Crăciunul fără fetele ei

„Toată luna decembrie m-am îmbrăcat în roșu pentru că am avut spectacole și am fost la colindat! De Crăciun voi fi cu familia mea extinsă, voi petrece ca în fiecare an, la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de când mă știu fiecare sărbătoare de familie, de Paște, de Crăciun, nu există să încălcăm regula pe care am învățat-o de la bunica mea. Nu mai este printre noi dar încercăm să menținem această tradiție, noi, mătușile mele, unchii mei, verii mei, pentru că acum suntem deja la încă o generație și nu vrem să stricăm această tradiție frumoasă. Din păcate nu voi fi și cu fetele, ele vor fi cu tatăl lor, dar vor fi cu mine de Revelion!”, ne-a mărturisit Alina Sorescu.

„Din păcate…”

De Revelion însă cântăreața își va lua revanșa și va sta cu Raisa și Carolina, așa că vor intra împreună în noul an.

„Fetele au făcut scrisoare pentru Moșul și Moșul o să le viziteze ulterior când se vor întoarce acasă. De Revelion voi petrece cu fetele și cu familia, ele se vor întoarce de la tatăl lor chiar în ziua de Revelion. Așa se întâmplă, nu e o premieră în cazul nostru! În familiile unde sunt situații ca la noi sărbătorile se petrec alternativ, un an cu un părinte, un an cu celălalt părinte… În anii pari, în anii impari, așa se stabilește!”, ne-a mai povestit artista pentru Ciao.ro.

Speră să aibă un an nou mai liniștit

Pentru că în 2023 a muncit mult și a tot fost stresată cu problema cu fetele și stabilirea domiciliului acestora la unul dintre părinți, procesele au continuat și agitația a fost uneori destul de mare, Alina Sorescu își dorește să aibă un 2024 mult mai liniștit.

„Sunt încrezătoare că 2024 va fi un an mai liniștit decât a fost 2023 și aste este tot ce îmi doresc, stabilitate și liniște! Toată agitația care a fost în 2023 sper să se ducă și să vină un an mai bun!”, sunt gândurile cu care Alina Sorescu pășește în 2024.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți din anul 2010 și au anunțat că se separă în primăvara lui 2022, după 12 ani de mariaj.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (126 votes)