exclusiv-|-ami-nu-se-grabeste-sa-se-arunce-intr-o-noua-relatie,-insa-stie-ce-isi-doreste:-sa-fie-un-om-onest

Ami a reușit să facă pace cu ea și cu trecutul ei după perioada mai grea pe care a traversat-o, mai precis despărțirea de iubitul său.

Ami a reușit să facă pace cu ea și cu trecutul ei după perioada mai grea pe care a traversat-o, mai precis despărțirea de iubitul său. Cântăreața își dorește să se pună mai mult pe primul loc și să se ocupe de ea iar dacă va fi să apară un nou bărbat în viață ei, Ami și-ar dori ca acesta să fie varianta ei masculină.

Artista a avut un an “cu de toate” cum ne-a mărturisit chiar ea, cu suișuri și coborâșuri, un an mai nostalgic, de aici luând naștere și noua ei piesă, “Nostalgia”. A fost un an în care Ami și-a acordat mai mult timp și pentru ea și este recunoascatoare pentru toate experiențele pe care le-a trăit până acum.

Ami nu se grăbește să se arunce într-o nouă relație, însă știe ce își dorește

„Nu îmi fac prea multe planuri, îmi place să trăiesc în prezent. Am făcut ordine în trecut ca să pot să trăiesc liniștită în prezent și asta e legat și de piesa mea nouă, “Nostalgia”. Nu am mustrări de conștiință. Lucrurile se întâmplă la timpul lor și exact așa cum trebuie”, spune artista care deocamdată este singură și nu vrea să grăbească lucrurile în acest sens.

Din punct de vedere sentimental, Ami nu se gândește acum să își refacă viața după despărțirea de iubitul său. Chiar dacă se apropie sărbătorile de iarnă și luna decembrie bate la ușă, artista nu se grăbește să fie cu cineva și lasă lucrurile să decurgă normal, iar atunci când va fi, va fi.

„Să fie un om onest”

„Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și important este să fiu eu bine cu mine. Eu sunt pregătită pentru orice!  Dacă aș întâlni varianta mea masculină, asta mi-aș dori. Să fie pasionat de ceea ce face, ca și mine, să fie inteligent, înțelegător, să ne susținem unul pe celălalt, să fie un echilibru. Nu am neapărat un tipar dar să fie un om onest. Asta e cel mai important pentru mine!”, ne-a spus Ami pentru Ciao.ro.

Artista și-a făcut deja un ritual și în fiecare an de sărbători preferă să meargă la ea acasă, la Baia Mare, acolo unde se simte cel mai bine în sânul familiei sale.

“În fiecare an merg acasă de Crăciun. Îmi doresc să fiu acasă, lângă brad, cu familia și o să intru foarte pozitivă în noul an. Îmi doresc să evoluez pe toate planurile!”, ne-a mai mărturisit Ami care în această toamnă și-a pierdut și bunica și a mai suferit din nou și din această cauză, artista fiind foarte apropiată de aceasta.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.3/5 - (91 votes)