exclusiv-|-ana-maria-barnoschi,-detalii-despre-nunta!-cum-va-arata-rochia-de-mireasa-+-ce-traditii-va-respecta

Ana-Maria Barnoschi a dat, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, detalii despre nuntă! Vedeta Kanal D a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă, dar și ce tradiții va respecta.

Ana, la „Roata Norocului” joci personaje complexe, din medii culturale diferite. Dacă ar fi să alegi să locuiești într-o țară, care ar fi aceea și de ce?

Mi-ar plăcea, chiar vorbeam și cu Vlad (n.r. partenerul de viață), să locuiesc în Tenerife, pentru că am fost anul acesta în vacanță acolo și ne-am simțit foarte bine. Ne place mâncarea, clima. Mi se pare o destinație bună în care să te retragi după o vârstă.

Ești parte din emisiunea „Roata Norocului” de foarte mulți ani. Care crezi că sunt calitățile care te-au menținut în inimile telespectatorilor?

Cred că această bună dispoziție pe care încerc să o am mereu și să o transmit și celor de acasă s-a păstrat de atâția ani. Faptul că totul vine natural. Oamenii văd că mă dedic și mă implic cu toată inima și apreciază aceste lucruri care mă caracterizează și în viață de zi cu zi, nu numai la „Roata Norocului”.

Cum au primit părinții tăi vestea că vei deveni om de televiziune? Ce sfaturi ți-au dat?

Au fost foarte încântați. Era un pas normal, pentru că pornisem de trei ani pe partea asta artistică. Nu știau foarte multe despre ce presupune munca de televiziune, dar m-au sfătuit să nu uit valorile pe care mi le-au insuflat încă din copilărie; să fiu respectuoasă, să fiu punctuală, să muncesc și să nu uit cine sunt.

Noi te vedem mereu veselă, optimistă, plina de voioșie. Cum este Ana Maria Barnoschi în spatele camerelor de luat vederi?

Sunt un om normal. Sunt, într-adevăr, o persoana optimistă și încerc de fiecare dată, când trec printr-un impas, să îmi găsesc motivația să merg înainte. Nu am o viață perfectă, am și perioade mai bune și perioade mai puțin bune, ca orice alt om, dar îmi păstrez optimismul și să fac lucrurile să fie mai bune decât sunt.

Ana-Maria Barnoschi, detalii despre nuntă!

Te pregătești să îmbraci rochia de mireasă. Ai început deja să tatonezi terenul pentru locații, să te uiți după rochia perfecta de mireasă?

Deocamdată nu am stabilit când anume, dar veți afla cu siguranță, când vă fi cazul. După rochia perfectă mă uit încă de când eram mică și nu cred că am găsit-o. Nu cred că va fi una singura, dar am câteva idei despre cum mi-aș dori să fie. M-am mai uitat și la câteva locuri speciale, dar nu am stabilit nimic pentru că nu am mers să le vedem.

Există tradiții pe care nu le vei respecta?

Cu siguranță. Nu știu toate tradițiile, la fiecare nuntă la care am fost mai aflam că există una despre care nu știam. Nu îmi place tradiția cu furatul miresei, mi se pare că oprește evenimentul și pleci de la propria nuntă că să te plimbi pe străzi o jumătate de ora. Voi păstra momentul aruncării buchetului și momentul în care voi fi luată de acasă.

Se apropie sărbătorile de iarnă. Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit în copilărie de la Moș Crăciun?

Nu pot numi doar unul, fiecare cadou a fost special. Primeam jucării, mai ales păpuși. Încă păstrez acasă toate păpușile pe care le-am primit de-a lungul anilor și jucăriile de pluș. Păstrez în cutii toate hăinuțele pe care le-am croit eu pentru păpuși. Sunt toate speciale pentru mine și le-am păstrat intacte.

Unde te vor găsi sărbătorile de iarnă?

De Crăciun voi fi în familie și de Revelion voi fi într-o croazieră.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (98 votes)