exclusiv-|-andreea-antonescu,-craciun-cu-sarmale-si-cozonaci-+-ce-cadouri-si-au-dorit-fetele-ei-de-la-mosu

Andreea Antonescu abia aștepta un moment de răgaz și relaxare pentru a petrece în tihnă sărbătorile de iarnă alături de cele două fete ale ei, Sienna și Venice Victoria, mezina familiei care tocmai ce a împlinit un anișor.

Sienna, fiica de 12 ani a artistei, își dorește să dea față-n față cu Moș Crăciun, așa că și-a pregătit o ascunzătoare pe cinste și abia așteaptă să își primească darurile. Sienna și-ar fi dorit o pisică însă se va mulțumi cu niște pești și multe ustensile de desenat.

Ce cadouri și-au dorit fetele ei de la Moșu’

„Pentru că nu a reușit să îl prindă pe Moș Nicolae, cu tot felul de capcane, Sienna s-a gândit să își facă undeva într-un colț al casei un fel de ascunzătoare în care să doarmă sau să nu doarmă de Crăciun dar de unde să îl vadă pe Moș Crăciun, pentru că, știi cum e, până nu vezi cu ochii tăi, se zice că nu crezi”, a început să ne povestească Andreea Antonescu.

„Nu e lungă lista pentru Moș și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fetițele mele bune și blânde și frumoase. Sienna chiar m-a surprins! I-a făcut o scrisoare lui Moș Crăciun, a zis că și-ar dori o pisică dar mami i-a reamintit că este alergică la pisicuțe și, pe de altă parte, o avem și pe Venice, care este micuță și noi încercăm să păstrăm toate metodele de siguranță și a zis că am dreptate. Dar poate un peștișor?

Andreea Antonescu, planuri de sărbători

Am zis da, cum să nu, poate chiar și mai mulți pentru că până la urma urmei peștișorii sunt frumoși. Pe de altă parte, ea fiind foarte talentată la pictură își dorește  mai multe culori și tot felul de pensule. Mami nu se pricepe, din păcate, la acest domeniu dar sunt convinsă că Moșul va ține cont de tot ceea ce este scris acolo în scrisoare. Cât despre bebelină, deocamdată nu a emis niciun fel de pretenție, am remarcat că îi plac bebelușii…”, ne-a mai povestit  Andreea Antonescu penrru Ciao.ro.

Vedeta și componentă trupei Andre își dorește tot ce a mai bun și mai frumos pentru fetițele sale și se lasă pe ea pe locul doi, cel puțin de când este mamă.

„Îmi doresc să fie fetițele fericite și îmi doresc din inimă ce știe Dumnezeu că este mai bun pentru mine! Și pentru copiii mei!”, ne-a marturisit artista!

Cum ar trebui să intre Andreea Antonescu în 2024?

Cântăreața nu se vede altfel decât alături de cele două fete ale ei, Sienna și Venice.

„Alături de fetițele mele, cum de altfel se va și întâmpla, cu gânduri pozitive și înainte de toate,  cu siguranța că așa cum Dumnezeu a fost lângă mine toată viața mea, așa va rămâne în continuare și va alege el tot ce e mai bun pentru mine iar de data asta  nu mă voi mai încrâncena eu în anumite situații ci pur și simplu le voi lăsa să vină ele către mine!”, ne-a mai spus, încrezătoare în ce va să vină, Andreea Antonescu.

Mezina familiei a împlinit un an

Zilele trecute, Venice Victoria a împlinit un an, iar Andreea Antonescu nu mai știe cât de repede a trecut timpul.

„Venice împlinește un an, rupem și turta, sunt tare curioasă, deși intuiesc ce ar putea alege de pe acea tăviță, sunt tare emoționată, a trecut un an. Privind în urmă sunt momente grele, care te transformă într-o persoană foarte puternică pentru că știi că înainte de orice copiii tăi au nevoie de cea mai bună variantă a ta, indiferent de cât de grele sunt unele situații, momentele în care nu dormi două nopți consecutive pentru că ne dau dințișorii sau când iei căruțul în brațe și urci cu el 4 etaje, momentele acelea pălesc pentru că atunci când vezi ochișorii ăia frumoși și gurița aia mare, și brațele care te cuprind de gât, uiți tot, nu se compară…”, povestește artista, mamă de două fete.

Poftește la cozonac și sarmale

Și pentru că este Crăciunul, Andreea Antonescu abia așteaptă să guste din toate preparatele tradiționale de sărbători!

„Cum sarmale sau cozonac? Nu există! Există sarmale și cozonac! Există mâncare tradițional românească, există șorici și jumări, există șuncă, exită și caviar dacă trebuie, dar mâncăm românește în permanență!”, a mai adăugat Andreea Antonescu.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (112 votes)