exclusiv-|-andreea-popescu,-despre-al-patrulea-copil.-vedeta-isi-doreste-o-familie-numeroasa:-ne-am-rugat-mult-sa-ne-dea-dumnezeu

Mamă de trei, doi băieți și o fetiță, Andreea Popescu iubește atât de mult copiii încât nu ar zice nu și la al patrulea copil. Fosta dansatoare și-a revenit destul de repede după cea de-a treia naștere și îi place la nebunie să aibă casa plină.

„Nu mai știu cum trebuie să fie. Sunt bine după a treia naștere. Dacă vine și al patrulea, îl primim, stați liniștiți! De ce m-aș pune în calea lui Dumnezeu? Este greu, nu este ușor. Nu facem nimic în sensul acesta. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai dea un copil, o să ne dea și o să ne asumăm pentru că doi ani de zile ne-am rugat mult să ne dea Dumnezeu un copil și acum ar fi chiar păcat. Și oricum, când iubești copiii, îl iubești și pe primul, îl iubești și pe al zecelea. Sunt multe mame cu mulți copii, într-adevăr nu este ușor, este o jertfă permanentă pe care trebuie să o ai față de copilul tău și pentru primul, crede-mă…”, ne-a povestit Andreea Popescu, o mămică și soție devotată.

Andreea Popescu, despre al patrulea copil

Andreea Popescu și soțul ei, campionul la dans sportiv Rareș Cojoc merg foarte des în vacanțe exotice și atunci când o fac sunt împreună cu cei trei copii ai lor. Rareș Cojoc muncește enorm de mult și nu se gândește încă să renunțe la dansul care îl face atât de fericit. Dar ce face Andreea Popescu dacă o mai apucă dorul de dans, am întrebat-o, curioși, pentru Ciao.ro.

„Eu dans niciodată! Mi se pare că aș fi penibilă eu, nu știu cum să zic! Rareș chiar zice să mai dansăm și noi, dar nu… El este în apogeul carierei și trebuie să îl susțin, înțelegând faptul că pleacă foarte des. După 10 ani am înțeles cum stă treaba și l-am întrebat când are de gând să se retragă. Mi-a zis: „Nu pot acum. Sunt în apogeul carierei, mai stau un an, un an jumate”. Fiind sportiv profesionist trebuie să ne adaptăm toți și noi și copiii în funcție de el”, a mai povestit Andreea Popescu.

Cel mai bine se simte acasă

Chiar dacă obișnuiește să călătorească des, Andreea Popescu mărturisește că cel mai mult îi place să stea la ea acasă unde e cald și bine.

„Am îmbătrânit, sincer așa sunt eu acum, îmi place mai mult să stau acasă. Mă bucur și de vacanțele pe care le avem  dar îmi place cel mai mult să plecăm cu copiii. Cele mai frumoase vacanțe și chiar și cele mai grele sunt cu copiii”, spune ea, extrem de sinceră.

Nu mai cumpără cadouri multe de Crăciun

Deși își dorește tot ce e mai frumos pentru copiii ei, anul trecut Andreea Popescu a învățat o lecție. Să nu le mai cumpere cadouri în exces.

„Voiam să plecăm într-o vacanță cu copiii, câteva zile în Dubai. Întotdeauna Crăciunul îl facem acasă, îmi place să stăm acasă, în familie, să mergem la biserică.

Anul trecut am făcut cea mai mare prostie  pe care o face un părinte. Am fost la New York, pentru prima dată, în magazinul unde s-a filmat „Singur acasă” și am vrut și aia și aia,  de multe ori vreau să iau  cât mai multe pentru copii dar este cea mai mare greșeală și de atunci am convenit la un singur cadou, de Crăciun pentru copii, și cu bunicii am vorbit la fel, un singur cadou!”, spune Andreea Popescu care a văzut că degeaba dă mulți bani pe jucării și cumpără cât mai multe pentru că cei mici nu le apreciază și le strică imediat.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.4/5 - (127 votes)