exclusiv-|-andrei-krisan-comenteaza-conflictul-dintre-jador-si-zanni,-de-la-survivor-all-stars:-continua-duelul-psihologic-care-a-dus-la-impartirea-oamenilor

Survivor All Stars se apropie de finalul primei luni de competiție și totul este mai complicat ca niciodată. După ce săptămâna trecută, Faimoșii au dat semne că și-au revenit și că pot lega victoriile, se pare că a fost doar un moment, iar Războinicii au reluat conducerea. Conflictele rămân destul de aprinse, cel dintre Jador și Zanni acaparând în mod evident atenția celor de acasă. Despre toate acestea, continuă să discute, în exclusivitate pentru ciao.ro, Andrei Krișan, vicecampionul Survivor din 2023.

O nouă zi, un nou joc de imunitate. Rămâne acest conflict mare între Jador și Zanni, în care Jador mi se pare că încearcă să se comporte foarte intimidant, așteaptă reacții din partea celorlalți. Cum reacția vine de la Zanni, continuă duelul psihologic de la Faimoși care a dus și la împărțirea oamenilor. Toți își dau cu părerea, dar până nu va ieși cineva în față să discute, nu se va încheia conflictul. Adevărul este, clar, undeva la mijloc – Zanni spune că Jador înjură pe la spate, nu în fața camerelor, așa că el încearcă să obțină adevărul și un comportament apropiat și-n fața camerelor”, spune Andrei despre ediția de miercuri seara.

Acesta a analizat și modul în care s-a comportat Faimoasa Ana Porgras, cea care marți seara a spus înaintea jocului că nu mai are puterea să lupte pentru trib, pentru ca mai apoi să fie ”capturată” pentru o noapte de Războinici, după pierderea jocului de Provizii.

Ana revine mâncată, liniștită, după ce a văzut ritualul Războinicilor, care sunt mult mai uniți, în ciuda micilor discuții existente. E vizibil că este mai calmă la joc. Evident, odată cu revenirea în trib, tensiunile au început iar. Cumva, ea nu mai suportă să se treacă peste reacțiile Jador, dar vrea să țină distanța și să nu se mai lase afectată de acesta”, menționează Krișan.

Bucuros de faptul că membrii tribului albastru din care a făcut și el parte anul trecut leagă victorie după victorie, Andrei a comentat și jocul de ieri: ”Războinicii au deja o săptămână albastră, într-o proporție de 75% deja. Chiar și așa, apar probleme în trib, pe care Maria le subliniază, dar nu pare ceva atât de grav încât să ajungă să se destrame în timpul jocului. Alex Delea este frustrat când nu aduce puncte și-l înțeleg, am trecut și eu prin asta.

Pare cumva că Ștefania Ștefan este pe primul loc în aducerea punctelor. Războinicii sunt liniștiți pentru că văd că Faimoșii nu se înțeleg prea bine și atunci simt că frustrarea apărută după înfrângeri, le garantează pacea celor din tribul albastru. Mă simt liniștit să-i văd că o duc bine, mă tare bucur pentru ei. Cei care n-au adus puncte nu trebuie să se descurajeze, o să vină momentul când vor aduce chiar punctele cele mai importante”.

Înainte de a încheiat, vicecampionul din 2023 nu a putut ignora sub nicio formă ultima probă a serii, cea care i-a adus lui Jador un colan de protecție: ”Imunitatea personală nu poate fi trecută cu vederea. Mă așteptam ca Nemeș să câștige, recunosc și atunci s-ar fi schimbat total jocul. M-aș fi gândit și la Zanni, dar nu s-a întâmplat. Și totuși, iată Jador a rămas ultimul și și-a adjudecat colanul. Bineînțeles că și-a arătat puterea și i-a spus lui Zanni că-l va nominaliza.

Eu cred că e un joc psihologic pentru a-l face pe Zanni să creadă așa. Mi se pare că Jador a reușit să joace jocul în care să pună presiune pe Zanni și cel din urmă a reacționat exact cum a vrut Jador. O să fie un Consiliu interesant și plin de surprize. Abia aștept să văd episodul”.

Săptămâna de Survivor All Stars se încheie astăzi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (55 votes)